Opublikowano 21 Lipca 201016 l Nie wiem czy plastik w zetknięciu z lakierem bezbarwnym nie zajdzie w reakcje chemiczną i nie zrobi się matowy . plastik w zetknieciu z lakierem...nie powinno byc zadnego problemu
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Do lakieru dodajesz utwardzacz i rozpuszczalnik, proponuje najpierw na jakimś małym kawałku sprawdzić zanim zepsujesz cały klosz .
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Do lakieru dodajesz utwardzacz i rozpuszczalnik, proponuje najpierw na jakimś małym kawałku sprawdzić zanim zepsujesz cały klosz . ja sobie zdaje sprawe ze do lakieru dodajesz utwardzacz i rozcienczlnik...ale mysle ze z kloszem i tak nie powinno sie nic stac
Opublikowano 21 Lipca 201016 l jasne że nie tylko jak dasz za grubą warstwę to mogą być jakieś rozbłyski,nierówna linia światła czy się mylę jeśli tak to mnie uświadomcie
Opublikowano 22 Lipca 201016 l przypadkiem sie zgadałem z kumplem i wlasnie jest po polerce lamp w A3 lapmpy przed: lampy po: z tego co mi pisał to zrobił to jedynie papierem ściernym i auto max`em efekt elegancki
Opublikowano 22 Lipca 201016 l Jak już się bawić w polerowanie, to można kupić coś takiego: http://www.tradetec.pl/product_info.php?products_id=934&osCsid=97544d8d33edb4810ed4f3b546bbf63e[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:40_________________________________________________Co do malowania klarem samochodowym, to raczej byłbym bardzo ostrożny, a nawet sceptyczny. Owszem spotkałem się z lakierem anty-graffiti na bazie amoniaku, również do laminatów, którego powłoka ostateczna wynosi od 5 do 7 mikronów, ale nie wiem, jak sprawdziłoby się na przezroczystym tworzywie.
Opublikowano 22 Lipca 201016 l Jak już się bawić w polerowanie, to można kupić coś takiego: http://www.tradetec.pl/product_info.php?products_id=934&osCsid=97544d8d33edb4810ed4f3b546bbf63e[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:40_________________________________________________Co do malowania klarem samochodowym, to raczej byłbym bardzo ostrożny, a nawet sceptyczny. Owszem spotkałem się z lakierem anty-graffiti na bazie amoniaku, również do laminatów, którego powłoka ostateczna wynosi od 5 do 7 mikronów, ale nie wiem, jak sprawdziłoby się na przezroczystym tworzywie. ta pasta co Tomiczka podal to ciekawe ustrojstwo...chyba kupie i na poczatek sprawdze na szybce telefonu
Opublikowano 24 Lipca 201016 l Wpiszcie na You Tube Polish Head light to jest tam dużo filmików jak to zrobić .
Opublikowano 30 Lipca 201016 l Ja póki co, nie mam zaśniedziałych lamp, ale po wewnętrznej stronie ( w środku klosza ) jest trochę syfu w postaci kurzu, jak zapalam światła wieczorem to widać mocno okurzony klosz, taki mały dyskomfort czuję gdy na to patrzę . Czy jest przy tym dużo dłubania żeby rozebrać ten klosz i go przetrzeć?