KubaTarnów Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam serdecznie , w moim audi uszkodzona byla pompa centralnego zamka ktora znajduje sie w boczku w bagazniku. Zakupilem taka sama pompe na szrocie i teraz chcialbym to podpiac lecz tutaj potrzebuje waszej rady gdyz po wpieciu tych wtyczek pompa nadal nie dziala , czy jest na to jakas kombinacja podpiecia zeby to zaczelo smigac jak sie nalezy? Prosze o pomoc. Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 wez obie pompki i sprawdz na innym aucie-może okablowanie w Twoim aucie ma gdzieś przerwę i pompka nie ma zasilania
KubaTarnów Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 cos tam niby bzyczy czyli tak jak by pracowala. czyli podlaczenie to tylko wpiecie tych wtyczek bez zadnych dodatkowych kombinacji?
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 czyli tak jak by pracowala. czyli podlaczenie to tylko wpiecie tych wtyczek bez zadnych dodatkowych kombinacji tak-jedynym problemem może być,że funkcje modułu komfortu mogą być inne-ale zamykać i otwierać kluczem powinno,jesteś pewien,że jest sprawna?
KubaTarnów Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 pewien nie jestem , nawet nie jestem pewien czy ten zamek wogole dzialal bo kupilem to auto juz z takim uszkodzeniem
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 podepnij do innej A4 i będziesz wiedział
KubaTarnów Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 elektryk samochodowy tez jest mi to sprawdzic jakimis przyrzadami? polecacie kogs w tarnowie lub ookolicy?
konopek6 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jak slyszysz ze chodzi to znaczy ze obie maja rozwalony wirnik w srodku.
zuloo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Możesz go rozebrac i zobaczyc czy jest cały a nawet podłaczyc pod zasilanie. U mnie w starej audi padlo sterowanie, silniczek byl dobry. W takim wypadku kupilem na allegro piloty z centralką która dawala zasilanie na pompkę- można bylo ustawic czas w sekundach chodziło jak ta lala
K2 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 tez to miałem pompka przestała działać i "tylko buczala" wiec wyciaglem ja rozebrałem wysuszyłem i działa jak należny kupiles na szrocie wiec moze i ta pompka jest zamoczona i nie chce ruszyc rozbierz wysusz suszarka i zloz w moim przypadku to pomoglo ;l)
Rekomendowane odpowiedzi