hinol Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam mam problem z kontrolka od airbag. Po wlaczeniu silnika nie gasnie -podpialem pod vag .Wyskoczyl blad ze pod siedzeniem kierowcy kostki sa poluzowane.Wyczyscilem skasowalem blad za 3 dni to samo.Postanowilem po przeczytaniu forum polutowac kable (od zoltych kostek) pod fotelem kierowcy wykasowalem blad po 2 dniach kontrolka znowu sie pali.Podpialem pod vag nowy blad -airbag ignitier driver side . Nie bardzo wiem co robic? prosze o pomoc!
ALBINEK Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Ile kostek masz pod siedzeniem ?.Ja miałem więcej oprócz tej żółtej, po wycięciu kostek i polutowaniu przewodów rok jest już ok.
hinol Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam Jedna zolta z trzema kabelkami w podlodze i dwoma pod siedzeniem i kolejne dwie biale. Zolta polutowalem zostawiajac trzeci kabelek wolny myslac ze ten jest wolny i moze byc od podgrzewania siedzenia -ktorego w moim aucie nie ma. A i jest jeszcze jedna czerwona w podlodze! dzieki
ALBINEK Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 U mnie w żółtej kostce były 3 i 3 polutowałem. Zresztą wszystkie kostki wyciąłem i polutowałem.
hinol Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 witam ponownie polutowalem wszystkie kostki! po wykasowaniu bledu po 3 dniach znowu to samo! Dodam ze zolta kostka w podlodze ma jeden kabelek "wolny" ktorego nie da sie polutowac z zadnym innym,owinolem go tasma izolacyjna! Nie wiem co robic dalej thanks
ALBINEK Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jaki błąd pokazuje VAG . Podaj go to coś próbujemy podumać .
gregers Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 witam, koledzy, w którym dokładnie miejscu są te kostki? - mam ten sam problem siedzenie od spodu mam tak zabudowane, że nic tam nie widać, proszę o pomoc, dzięki
ALBINEK Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jak odkręcisz fotel i go przechylisz do tyłu to je znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi