Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 th:niezła "beretka", też jestem myśliwym, gratuluje zakupu no no no nareszcie jakis mysliwy z Klubu gdzie to polujesz jaką macie zwierzyne P.s Norbi ty z tą krotką to tylko mozesz mnie posmyrać :-) jutro postaram sie wrzucic moje sztucery :-)
jacekgw Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jestem z opolskiego (Grodków) i tam też poluje, ale aktualnie poluję na kasę na wyspach bryt.
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Nie ma to jak dryling no dryling okej tylko to dla starych mysliwych co nie maja co z kasa co zrobic , ja to nie lubie takich wynalazków wole kniejówke 7x 65 R
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja nie jestem tylko tatus.. ???poczekaj bo nie kumam
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 aha tata jest mysliwym myslalem ze to jakis skrot i tak kumam kumam
jacekgw Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no popatrz!!! też mam kniejówkę 7x65
alvaro Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zaraz wyjdzie na to że wszyscy mają kniejówki... ale takie rzeczy to tylko w ERZE a pukawka niezła prawie jak Predatora...
Hugo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Rewelka! Tylko nie bierz na zlot, bo sie pozabijamy Buhahahahha moja pierwsza myśl , była dokładnie taka sama jak przeczytałem temat
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tak jest napisane na tej stronce z tym osirodkiem Inne atrakcje:Inne atrakcje: Przejazdy bryczką, wozami, jazda w siodle, grill, ogniska, wędkarstwo, łowiectwo. Zapewniamy transport do atrakcyjnych miejsc Warmii i Mazur. haha to moze jednak wezme :-)
Reggi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bardzo ładna ..moja gwintowana Slawia sie nie umywa Nie lepiej kłucowac na długonogie blond zwierzyny ?
Rekomendowane odpowiedzi