Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaką macie temp.pow klimy na wylocie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam podajcie proszę temp. powietrza na klimie na wylocie.Dziwne pytanie ale robiłem klimę tydzień temu u rodziców w A4 klima działa az sople w nosie sie robię ( żart ale działa super) u mnie chłodzi ale czuję ze sałbiej w zakładzie mówią że wszystko ok. Podajcie temp. wasze dla porównania bo wydaje mi sie ze będą musieli coś z moja klima zrobić

Opublikowano

z tego co wiem to chyba ok 5 stopni powinno być jak ustawisz na LO. Ale nie jest to potwierdzona informacja :razz:

Opublikowano

.....u mnie na kratce środkowej ok. 2,5C

Opublikowano

ma byc ok 2-3 stopni...wraz ze spadkiem poziomu plynu w klimie ta temperatura rosnie

Opublikowano
  • Autor

O dzięki panowie miałem rację temp na wylocie 7 stopni więc jutro do zakładu i ich zmartwienie co z tym zrobią nie po to płaciłem tyle kasy za naprawę aby teraz ponosić kosekfencje ich niedokładnośći.

• 3 lata później...
Opublikowano

U mnie na LO (max) nawiew na nogi i środkowa kratkę, podczas jazdy na kanale 60 temperatura 4C, a na postoju włącza się drugi bieg wentylatora a temperatura wzrasta do 12C i tak pozostaje czy to normalne ?Dodam ze temperatura na zewnątrz 28C Klima nabijana 2 tyg temu

Opublikowano

Maniek78 ale odgrzałeś kotleta ..... :gwizdanie: Lipiec 2006 :)

Opublikowano

A co jak szaleć to szaleć ;) myślałem ze odświeżę temat i zainteresuje to jeszcze kogoś :kox:

Opublikowano

A po co zakładać drugi temat dotyczący tego samego i zaśmiecać forum, skoro można odgrzać kotleta :decayed:, dobrze zrobiłeś Maniek :good:

Opublikowano

A po co zakładać drugi temat dotyczący tego samego i zaśmiecać forum, skoro można odgrzać kotleta :decayed:, dobrze zrobiłeś Maniek :good:

no przeca on właśnie zaśmieca forum,zakładając nowy temat :wallbash: zanim coś napiszesz pomyśl to nie boli :gwizdanie: