Flaha Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A więc tak. W sobotę będę we Wrocławiu na weselu, w niedzielę "poprawiny", natomiast we wtorek muszę być rano w Katowicach. Nie opłaca mi się podróżować do domu (prawie 600km) i szukam jakiegoś noclegu w pobliżu Katowic (najlepiej gdzieś przy trasie z Wrocławia). Będę z żoną i dwójką dzieciaków. Czy ktoś z Was może polecić jakiś kemping, pensjonat itp? Z góry dzięki za wszelkie informacje.
Gość Keżor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no kemping masz na dolinie 3 stawów. koło panderozy zaznaczone na czerwono. na niebiesko masz hotel diament, przy samej autobhnie.
Flaha Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki za pomoc! Skorzystam na pewno z którejś z tych lokalizacji. Pozdrawiam.
schiller Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 albo wpadnij do opola. zrobimy jakis spocik do rana
Flaha Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hahh, dzięki za zaproszenie Niegłupi pomysł gdybym był sam, a tak - mam "smycz"
schiller Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale wiesz, zawsze moze wpasc choc na troche...
Flaha Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jak będę miał jak to na pewno dam "halo" na tel i zrobimy małe co nieco , zapasowego kierowce przecież mam pozdro
Rekomendowane odpowiedzi