Flyer Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Tez jezdzilem takim Lexem z silnikiem chyba 3.5 V6, calkiem sympatycznie sie jechalo... ale to wszystko. Design wnetrza zupelnie mi nie podchodzi.
variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Z doświadczenia napiszę, że Lexus to super samochody, awaryjność prawie zerowa, zanim mi skasowali GSa to miał 17 lat i żadnej usterki silnika ani wydechu, zawias też całkiem wytrzymały, z modami silników lexusa nie jest łatwo ale jest wykonalne
variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Z tego co wiem to trzymają do końca, nie sprawdzałem mojego ale odpychał się nieźle jak na takiego dziadka, ja miałem 3.0 ok 250 KM, budzik zamykał czyli licznikowe 260 km/h
Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Z tego co wiem to trzymają do końca, nie sprawdzałem mojego ale odpychał się nieźle jak na takiego dziadka, ja miałem 3.0 ok 250 KM, budzik zamykał czyli licznikowe 260 km/h to ze budzik zamykal to nie znaczy ze musial serie trzymac1.8t 163ps w b6 lecialo 250
Rekomendowane odpowiedzi