Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Auto czasem zamula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu zrobiłem zwarcie i auto dostało muła nawet pisałem o tym gdzieś na forum wtedy odłączyłem aku na 15 min i wszystko chulało ale ostatno zajechałem na CPN wszystko wcześniej normalnie chodziło auto ładnie sie zbierało aż do momentu odpalenia auta i odrazu stracił moc więc znowu odpiołem aku o wszystko ok. i pojeździłem tak ok 100 km potem znowu tankowanie odpalam auto ruszam i znowu zamula że do 100km/h ok 18 sekund :wallbash: a teraz to raz dostaje muła raz ma buta i normalnie jedzie tylko teraz tego muła to dostaje częściej i zawsze jak zgasze auto i jak odpale to ma muła czy to przepustnica? Będe wdzięczny narazie za jakąkolwiek odpowidź ale na podpięcie pod kompa dopiero za tydzień sie wybieram.

Opublikowano

Podstawa zrób :vaglogi:

Opublikowano

A i jeszcze nie napisałem wzrosło mi spalanie i to drastycznie ciężko mi 100 km za 50 zł przejechać a wcześniej robiłem 120 km za 50 złotych a to żej najpierw pod kąpa trzeba podpiąć to ja wiem tylko myślałem że może ktoś miał coś podobnego i nakieruje mnie tak mniej więcej żebym wiedział w czym rzecz. :notworthy:

Opublikowano

VAG prawde ci powie, byc sonda ma juz dosc ale to sie okaze.