Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] wymontowanie oparcia kanapy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce załozyc pokrowce do A4 i załozyłem juz do przednich foteli, ale do tyłu juz jest problem, bo mam niedzielona kanape. I teraz jak wyciagnołem siedzisko to do oparcia sa na dole 2 śruby i teraz jak mam je wyciągnać? czy sa jeszcze jakieś inne mocowania? Prosze Was o pomoc:)

Opublikowano

A kanapa składana? Jeśli nie to wydaje mi się że trzeba pociągnąć do góry.

Opublikowano
  • Autor

Kanapa nie jest składana, własnie zacząłem ciągnać w góre ale cos nie chce iść;/ chyba ze to trzeba tak mocniej? bo nie chce urwać jakiś mocowań;/

Opublikowano

Jak odkręciłeś te śruby to powinno pójść w bagażniku u góry widać dwa zaczepy może tam spróbuj.

Opublikowano
  • Autor

patrzyłem i nie ma żadnych zaczepów ani śrub;/

Opublikowano

pokrowce do Audi poraszka :thumbdown: nie podoba mi sie to ale kazdy lubi bo innego pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

ale ja musze jakieś załozyć niestety bo troche tapicerke mam przyniszczona;/ jak możecie to pomóżcie jak to zdemontować:)

Opublikowano

Witam

Chce załozyc pokrowce do A4 i załozyłem juz do przednich foteli, ale do tyłu juz jest problem, bo mam niedzielona kanape. I teraz jak wyciagnołem siedzisko to do oparcia sa na dole 2 śruby i teraz jak mam je wyciągnać? czy sa jeszcze jakieś inne mocowania? Prosze Was o pomoc:)

To znak żeby nie montować pokrowców.

Jakie masz pokrowce? Z czerwonym płomieniem czy z napisem speed a może w panterkę ? :polew:

Lepiej kupić używane fotele niż montować pokrowce. Audi to nie polonez.

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=36628.0

tu masz opisane,

Skończcie jechać po chłopaku. Też wolałbym siedzieć na pokrowcu niż na fotelu ufajdanym substancjami niewiadomego pochodzenia zanim bym zainwestował w nową tapicere :wink4:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=36628.0

tu masz opisane,

Skończcie jechać po chłopaku. Też wolałbym siedzieć na pokrowcu niż na fotelu ufajdanym substancjami niewiadomego pochodzenia zanim bym zainwestował w nową tapicere :wink4:

Fotel można uprać i wtedy już nie jest "ufajdanym substancjami niewiadomego pochodzenia".

Do pokrowców na fotele, dołóż pokrowiec na kierownice :decayed:

Opublikowano

Można owszem, ale nie zawsze wszystko Ci zejdzie od razu i nie zawsze jest czas ;)

Co do pokrowca na kiere to widziałem w tesco zestaw z dokładkami na pedały firmy SPURCO :kox:

A tak poważnie to jasne że po to jest tapicera żeby wyglądała i zawsze oryginalne poszycie będzie fajniejsze niż jakiś "spid tjuning turbo" piankowy pokrowiec. Ale jako rozwiązanie tymczasowe mógłbym zaakceptować jakąś piankę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Pokrowce kupiłem za prawie 200zł i maja ten sam wygląd co i tapicerka. Dzięki Kanar :)