emzet88 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie tych plastików (zaślepek) które powinny być w tym miejscu, ktore zaznaczylem na zdjęciu. Gdzie mogę dostac takie coś lub czy wogole można to kupic, ponieważ pytałem w ASO i gosc nie mogl znaleźć nic w katalogu na zdjęciach. Może to jest element lampy ? Czy w każdym a4 avant sa te zaślepki? Bo u mnie akurat nie było, i woda która cieknie leje mi się na kabelki w lampie, a tak być raczej nie powinno… Jeśli ktos zna nr katalogowy tej czesci lub posiada cos takiego na zbyciu (może z rozbitej lampy) prosiłbym o kontakt. Z gory dzieki.
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 powinny tam byc takie gumy .... ale czemu brak u Ciebie
emzet88 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 no wlasnie nie wiem, tez mnie to dziwi. od niedawna mam tą a4 i na poczatku nie zwrocilem uwagi ze czegos tam brakuje. dopiero cieknąca woda po tych kabelkach mnie zastanowiła...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 ciezka sprawa bedzie w Etce nic nie ma
emzet88 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 ciezka sprawa bedzie w Etce nic nie ma w aso wlasnie tez gosc sprawdzal w etce i nie mogl znalezc, a moze ktos mialby zdjecie tych gum wtedy moglbym w jakims sklepie pokazac o co dokladnie chodzi
lukas309 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 tylko w całości z lampą dostaniesz niestety o samych zapomnij
Pikuś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja będę miał prawą ale muszę pierw zakupić nową lampę
emzet88 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Kolega Pikuś poratował mnie za co mu serdecznie dziekuję. Jesli miałby ktoś na sprzedaż lewą starą lampę, może być wybita itp... głównie chodzi mi o ten plastik przy lampie, ponieważ u mnie brakuje górnej części tego plastiku tak jak widać na zdjęciach.
Kali S4 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Zanim znajdziesz te zaslepki to spróbuj czymś zatkać te dziury żeby za dużo wody tam nie wlaciało
Rekomendowane odpowiedzi