sokolnh Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 witam, zastanawiam sie czy były jakies ciemniejszcze wersje lamp kolorowych na tył ? pod pracą stoi inna a4 tez z tymi lampami i wydaje mi sie ze ma jaśniejsze niz ja a ja napewno nie mam niczym ich pryśnietych, chyba ze inaczej mi sie kontrastują z czerwonym lakierem i mam cos z oczami :>
cayenne Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Odcieni lamp nie było innych. Wszystko zależy od warunków atmosferycznych itp. Taka lampa ma przykładowo u Ciebie 11 lat. Słońce,deszcze,mróz,jakimi środkami auto było myte,to wszystko sprawia,że odcienie mogą się róznić. Poza tym lampy mogły być wymienione na nowe jakiśczas temu np. z powodu stłuczki. Wtedy też mogą się różnić odcieniem,podobnie jak klosze reflektorów.
Szuder Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a może to auto u Ciebie pod pracą ma założone lampy po II lifcie i one są jaśniejsze (prawie jak cleary red&white)
Gość nuti Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 W przypadku Avanta w tylko róznice tylko widać przy białym szkle do cofania, po II są mocno białe po I ciemno. Może w Sedanach jest identycznie
Rekomendowane odpowiedzi