wierzbapl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam Zastanawiam się nad zmianą instalacji II generacji na sekwencje. Jaka może być cena takiej zamiany?
tomek25 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Na pewno butla ci zostanie a reszta raczej do wymiany :>? Z tysiac pln.
mateogda Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 I zależy czy robisz to sam czy potrzebujesz do tego ludzi.
wierzbapl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dzięki bardzo chyba sobie troszkę poczekam na wymianę. A jak narazie jestem zadowolony z tej która mam
ucho Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Podłączam sie pod temat.Ja nie jestem zadowolony ze swojej i chcę ją zmienić.Czy np. mikser tez może zostać? Nie zrozumiałem czy z 2 tyś za wyminę czy z tysiąc? Może jakiś gazownik się konkretnie wypowie,może da się sprzedać(zostawić u gazownika) stare części? Myślę ,że montaż będzie krótszy .Nie trzeba bawić się z butlą,przewodami do niej,kable do kokpitu już przeciągnięte. Zalety wymiany: 1 mniejsze spalanie 2 większa moc,brak zwężki 3 lepiej się zbiera czy się mylę
Hauzer Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Ja tak zmieniałem niedawno na stag 300 i kosztowało mnie to 2000 zł. Wymienili mi wszystkie bebechy oprócz butli. Co do zalet 1 niezauważyłem znaczącej różnicy w spalaniu 2,3 samochodzik jeździ jak na benzynie
Rekomendowane odpowiedzi