Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Tłoczona tablica rejestracyjna wymiary z USA pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moze ktoś sie orientuje kto mógł by zrobic tłoczoną tablice wym usa , mam teraz naklejke na plexi jako tablica ale policji sie to nie podoba za bardzo :decayed: wiem ze cieżko o kogos kto zrobi a jak zrobi to juz jest tajemnica, ale moze znacie kogos proszę o jakieś info.Pozdrawiam

Opublikowano

Witam moze ktoś sie orientuje kto mógł by zrobic tłoczoną tablice wym usa , mam teraz naklejke na plexi jako tablica ale policji sie to nie podoba za bardzo :decayed: wiem ze cieżko o kogos kto zrobi a jak zrobi to juz jest tajemnica, ale moze znacie kogos proszę o jakieś info.Pozdrawiam

odezwij sie do Krychy, on robił do siebie tablicę US, tylko teraz nie wiem czy tłoczoną :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Krycha chyba ma taka jak ja teraz przynajmniej tak widziałem na zdjeciach ,ale napisze moze on coś bedzie wiedział

Opublikowano

Ja ostatnio przyczaiłem że do quadów dają z wydziału komunikacji, takie małe tablice, co by elegancko siadły w miejsce US, tylko nie wiem czy da sie taka do samochodu załatwić, musze się dopytać bo też mam w planach klapę od amerykańca :decayed:

Opublikowano

Topor ostatnio pisał coś o tablicy USA chyba, zapytaj go.

Opublikowano

Do takich tłoczonych policja też będzie się czepiała. Musi być oryginalny rozmiar taki jak dają w urzędzie komunikacji.

Opublikowano

Do takich tłoczonych policja też będzie się czepiała. Musi być oryginalny rozmiar taki jak dają w urzędzie komunikacji.

no ale przecież w Urzędzie jest opcja dostania takiej tablicy w wersji USA, no przynajmniej kiedyś takie można było dostać na prośbę,ale może już się nie da :mysli:

Opublikowano

no ale przecież w Urzędzie jest opcja dostania takiej tablicy w wersji USA, no przynajmniej kiedyś takie można było dostać na prośbę,ale może już się nie da :mysli:

Tylko, że "urzędowa" ma większe rozmiary i wisi do połowy zderzaka...

Opublikowano
http://www.ago.konst.pl/ tłoczona, odblaskowa i nielegalna. Mądry misiek się przyczepi, ale niektórzy nawet nie zauważają.
Opublikowano

http://www.ago.konst.pl/ tłoczona, odblaskowa i nielegalna. Mądry misiek się przyczepi, ale niektórzy nawet nie zauważają.

mówiłem że Krycha ma, ja jak bedę miał tylko wolne to podejde do wydziału komunikacji, i spytam sie o ta małą tablicę taką jak mam przy quadzie, nie jest ona takich samych wymiarów jak USa, bo jest bardziej kwadratowa, ale napewno daje lepiej radę niż standardowy kwadrat :thumbdown:

Opublikowano

Niestety, ale nie da rady. Tylko prostokąt albo kwadrat - przerabiałem to.

Opublikowano

no to szkoda, bo by sie elegancko wkomponowała ;(, miałeś już jakieś przejscia z tą swoją blaszką US?

Opublikowano

Tzn. ze dwa razy pytali się co to za tablica itp. ale jakoś zlewali temat i czepiali się innych rzeczy. Warto wozić w takim przypadku oryginalną tablicę w bagażniku i jak trafi się uparta pała to żeby było coś na podmiankę.

Opublikowano
  • Autor

dzięki za info :rolleyes:

[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 08:35_________________________________________________i po krzyku tablica zamówiona dzięki KRYCHA za pomoc

Opublikowano
:decayed: toopor ma taką tłoczoną, fajnie to wygląda
Opublikowano

Dajcie Panowie fotki tych tablich...

Opublikowano

Wystarczy wejść w temat Topora czy mój i tam są zdjęcia.

Opublikowano

No u topora to jest standard kwadrat chyba, przynajmniej w pierwszym poście, a dalej nie kojarze.

A u Ciebie to jakoś wyleciało mi z głowy.

Opublikowano

Panowie, wczoraj stoje sobie na rusztowaniu w pracy, a tu przejeżdza Honada S2000 z USa, z tyłu tablica mała taka jak w USa, i miała ten hologram, jest to do wykonania, czy w Kraku wydają małe tablice :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja właśnie też widziałem raz mercedesa ml z tablicą usa i z naklejką podszedłem do kolesia i zapytałem czy takie wydają ale tablica była tłoczona a hologram kupił na allegro :naughty: