Baltazar Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 no ja w jednym z auto światów którym motywem przewodnim były testy długodystansowe(brali bryczki i jeździli to wielce 100 000km) wyczytałem uwaga: olbrzymi nagłówek "100 000km bez awarii" czy coś w tym rodzaju pod spodem A4 b5 1.6 panowie z auto świata byli tak zachwyceni ze postanowili przejechać dodatkowe 100k niestety juz nie były tak bez awaryjne...koszta napraw brali z ASO wiec strasznie wygórowane ceny, ale ogólnie chwalili autko niestety ocena ogólna 4- nie wiem dlaczego ;/ BMW dostało 5 ;/ no ale czego sie spodziewać... jak dla mnie panowie z auto świata nie są obiektywni ;] może sami zaczniemy testować samochody? nie wiem jak wy ja w pracy mam do czynienia z wieloma samochodami i mogę wiele powiedzieć o wrażeniach z jazdy nimi... jak narazie najlepiej jeździ mi sie moją niunią ;] nie zamieniłbym na nic innego nawet na nissana pick upa (na naszych drogach straszliwie buja ;p ale moc to to autko ma i w terenie też sie dobrze sprawdza jak to mówią " nissan specjalista od samochodów które podjadą wszędzie") ;]
pre_pl Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 się pogubiłem, o CB tu piszemy czy o Octavia vs A4 .... Mogę porównać A4B6 i nową Octawię. Jeździłem nowką Octavią z silnikiem 2.0TDI (140PS) : głośniejsze niż moje audi (gorzej wygłuszona skoda ? ) straaaszne materiały w środku, ohyda ! (ale i tak dużo lepsze w mojej ocenie niż Opel Vectra model 2003) jechałem jako kierowca, pasażer i z tyłu : zdecydowanie wolę Audi właśnie dlatego, że jest więcej miejsca ! Natomiast w porównaniu ze starym modelem Octavii, ta nowa wypada baaardzo korzystnie. PS. Napiszę jeszcze, że ta nowa Octafka w kombi bardzi mi się podoba (tak z zewnątrz)
wojtas-audi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 się pogubiłem, o CB tu piszemy czy o Octavia vs A4 .... Mogę porównać A4B6 i nową Octawię. Jeździłem nowką Octavią z silnikiem 2.0TDI (140PS) : głośniejsze niż moje audi (gorzej wygłuszona skoda ? ) straaaszne materiały w środku, ohyda ! (ale i tak dużo lepsze w mojej ocenie niż Opel Vectra model 2003) jechałem jako kierowca, pasażer i z tyłu : zdecydowanie wolę Audi właśnie dlatego, że jest więcej miejsca ! Natomiast w porównaniu ze starym modelem Octavii, ta nowa wypada baaardzo korzystnie. PS. Napiszę jeszcze, że ta nowa Octafka w kombi bardzi mi się podoba (tak z zewnątrz) Tylko ten znaczek nie teges
krzyniek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2007 się pogubiłem, o CB tu piszemy czy o Octavia vs A4 .... Mogę porównać A4B6 i nową Octawię. Jeździłem nowką Octavią z silnikiem 2.0TDI (140PS) : głośniejsze niż moje audi (gorzej wygłuszona skoda ? ) straaaszne materiały w środku, ohyda ! (ale i tak dużo lepsze w mojej ocenie niż Opel Vectra model 2003) jechałem jako kierowca, pasażer i z tyłu : zdecydowanie wolę Audi właśnie dlatego, że jest więcej miejsca ! Natomiast w porównaniu ze starym modelem Octavii, ta nowa wypada baaardzo korzystnie. PS. Napiszę jeszcze, że ta nowa Octafka w kombi bardzi mi się podoba (tak z zewnątrz) Tylko ten znaczek nie teges no znaczek jakiś taki dziwny.... pre_pl piszemy o skoda vs. audi a o cb był temat główny z którego wyjąłem ten fragment o porównaniu...
Rekomendowane odpowiedzi