owca Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Drodzy koledzy mam problem poszukuje tego co zaznaczyłem na zdjęciu...ta plastikowa rurka pękła mi na wejściu do bloku silnika i nie bardzo wiem jakie nazewnictwo ona nosi abym mógł dogadać się ze sprzedawcami??? Pomóżcie
iporzech Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 ta czesc mozna powiedziec ze sklada sie z dwóch elementow, a na zdjeciu dokladnie nie widac o ktory chodzi element ale wnioskuje ze chodzi Ci o rure odpowietrzającą ona ma numer katalogowy 058 103 213 i kosztuje ok 100zł chyba ze chodzi Ci o ten element ktory przykreca sie do bloku ktory ma numer 037 103 772 i w etce podpisany jest jaki odpowietrznik. Mysle ze jakos Ci pomoglem.
mech15 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 kolego, powiem ci tak wziąłeś zdjęcie z allegro i jeszcze je pomniejszyłeś, tak że g.... widać To czego szukasz to prawdopodobnie rura odpowietrzająca nr kat. 058 103 213 pozdr
owca Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 kolego, powiem ci tak wziąłeś zdjęcie z allegro i jeszcze je pomniejszyłeś, tak że g.... widać To czego szukasz to prawdopodobnie rura odpowietrzająca nr kat. 058 103 213 pozdr skąd wziąłem to nie istotne...kolega wyżej jednak to g....potrafił określić więc nie widzę powodu abyś się czepiał ale dzięki za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi