pesieka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam! Mam pytanko które wymaga krótkiej odpowiedzi :>. Czy fotele i kanapa 99-01' będą pasowały do rocznika 96'Avant Pozdrawiam
Gość nuti Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Powinno pasować z tego co wiem to po II lifcie nie zmieniano foteli i kanap pod względem zamocowania itp.
pesieka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dobra, dzięki za podpowiedź :th:
Pikuś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 pesieka, nie wiem, czy nie za pozno ale w Avancie po I lifcie bylo inne mocowanie zamykania niz przed.
pesieka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 WIELKIE DZIęKI. W PORę SIE UDAŁO :th:
Pikuś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ale nie napisalem, ze sie nie da. Mozliwe, ze wystarczy wymienic uchwyty zamocowane na nadkolach. Sam mam w piwnicy komplet skorzanych siedzisk ze starszego modelu ale nie mam czasu sie zabrac za to.
Rekomendowane odpowiedzi