aju Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 witam Mam problem z instalacją offica 2007 enterprise na jednym komputerze, na 4 się zainstalował bez problemu. Problem polega na tym że w czasie instalacji pojawia się komunikat że nie można zaktualizować jednego lub więcej plików systemowych i instalacja się sama kończy. Nie ma żadnych innych komunikatów. Office oryginał na wiele stanowisk (nie pamiętam na ile), windows też xp +sp3. Nadmienię że systemy są czyste i nic poza operą nie było na nie wgrywane Ktoś ma jakieś pomysły?
pablo_9 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 "włożyć CD XP do napędu, przejść do folderu i386, z pliku FP40EXT.CAB wypakować plik fp4ault.dll + umieścić go w podanym folderze" jeśli to o ten plik chodzi w tym komunikacie co ci wyskakuje
aju Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 nie ma żadnego komunikatu a jaki plik chodzi, tylko to co napisałem i instalacja automatycznie się sama kończy ja nic więcej nie mogę kliknąć [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 16:10_________________________________________________ miałeś rację pobrałem plik z http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/F/fp4autl.dll/4.0.2.7523/download.html wkleiłem go do c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin i poszła instalacja dzięki
Rekomendowane odpowiedzi