yahoo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam, w kwietniu wyminilem całe zawieszenie na komplet FEBI, oraz cały komplet hamulców. Był spokój, od kilku tygodni zaczeło pukać z prawej strony podjechalem do mechanika okazalo sie ze prawy wahacz juz do wymiany jest no i go zareklamuje od razu ALEEEE Od kilku dni slyszalem podczas skrecania albo w prawo albo w lewo cykanie wraz z obrotami koła wiec bylem przekonany ze to kamyk jakiś ale okazało się że opona czysta a cykanie caly czas przy skrecaniu jest, na rondzie ładnie to słychać, jakby kurde jakiś kamień był. Jak przyhamowuje to nadal cyka wiec hamulce odpadają. Co to za cykanie jest, czy to moze miec cos wspolnego z tym wahaczem. Aha cykanie jest z tej samej strony wlasnie co wahacz. Strasznie dziwne to jest, nie wiem moze przeguby ?? Aby tego bylo malo to zawiecha zaczela piszczec na nierownosciach ale to juz moze byc ten wahacz. Ale to cykanie ??
Inkognito Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 może przeguby jeśli tylko przy skręcie to słyszysz. ale upewnij sie u mech aniora jeśli sam nie rozpoznajesz takich spraw chyba że gołym okiem będzie widać uszkodzoną gumę
yahoo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 No wlasnie gumy wszystko wyglada ok. Nie wiem czy przeguby byly w tym komplecie zawieszenia FEBI, jesli nie to mozliwe ze sie juz wyrobily. Moze to po prostu cos obciera przy skreconym kole. Dzis mi wahacz wymieniaja i zobacze po tym czy bedzie cykało. Moze cos sie poluzowalo ale wlasnie najdziwniejsze ze tylko przy skrecie to cykanie slychac. Zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi