Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja Mała Ada na żyletki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem widziałem, cały temacik przeleciałem :cool1:

Ja bym ten mat zostawił :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak będe miał z 250 KM to przemaluję na czarny mat :kox:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 22:00_________________________________________________powiedzcie mi ile to jest roboty by wmontować podświetlane daszki przeciwsłoneczne???[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 17:54_________________________________________________

SDC14089.jpgSDC14090.jpgSDC14092.jpg

no to teraz czas na składanie co pewnie nie będzie takie proste... ale przy okazji będzie kilka zmian w środku auta... :yeee:

[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 20:12_________________________________________________

20110309077.jpgAda zaczyna nabierać kształtów :kox:

Opublikowano

Już bliżej niż dalej :wink4:

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

no czekam do weekendu bo dostane pare klamotów do niej i trochę zmienie środek... no i może jak sie uda powoli będe się brał za SWAPOWANIE :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no czekam do weekendu bo dostane pare klamotów do niej i trochę zmienie środek... no i może jak sie uda powoli będe się brał za SWAPOWANIE :kox: :kox: :kox:

dobrze widzę, wywaliłeś zamek, z klapy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

taaaa... a no właśnie jutro wysyłam tobie paczkę :)

Opublikowano

taaaa... a no właśnie jutro wysyłam tobie paczkę :)

:good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

likwidacja zamka mały szczegół a bardzo zmienia auto :gwizdanie: po weekendzie będa nowe fotki jak idą prace na przód...[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 23:52_________________________________________________po długich oczekiwaniach paczka z prezentem dla Ady dotarła :gwizdanie:

SDC14110.jpgteraz pomalować i :mysli: wkleić :kox:

[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:42_________________________________________________a dziś wbijam czarną kubełkową skórkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:02_________________________________________________tak aktualnie wygląda moja Ada tyle ze na tych wałkach co są na tyle...

a daszek dopiero malowany :confused4:

20110324101.jpg

Opublikowano

Ten czarny mat to był przekoks. Super Ci wyszło to malowanie, zazdroszczę umiejętności. ;D A jak ze swapem? Na jaki silnik chcesz robić?

Opublikowano
  • Autor

Ten czarny mat to był przekoks. Super Ci wyszło to malowanie, zazdroszczę umiejętności. ;D A jak ze swapem? Na jaki silnik chcesz robić?

SWAP ma być na 1.8T AEB

a co do matu no wyglądało :kox: :kox: :kox: az przez chwile przeszło mi przez myśl ją tak zostawić...

Opublikowano
az przez chwile przeszło mi przez myśl ją tak zostawić...

Ja bym zostawił. :kox:

Opublikowano
  • Autor

jak na razie mam ambitne plany może jak będę miał w niej z 250KM to ją przemaluję w czarny mat :tongue4:

Opublikowano

likwidacja zamka mały szczegół a bardzo zmienia auto :gwizdanie: po weekendzie będa nowe fotki jak idą prace na przód...[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 23:52_________________________________________________po długich oczekiwaniach paczka z prezentem dla Ady dotarła :gwizdanie:

SDC14110.jpgteraz pomalować i :mysli: wkleić :kox:

[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:42_________________________________________________a dziś wbijam czarną kubełkową skórkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:02_________________________________________________tak aktualnie wygląda moja Ada tyle ze na tych wałkach co są na tyle...

a daszek dopiero malowany :confused4:

20110324101.jpg

Efekt końcowy robi wrażenie :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

to jeszcze nie efekt końcowy ale już bliżej niż dalej :tongue4:

Opublikowano

Ale i tak widać, że mnóstwo pracy już w Adę włożyłeś :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

no mnóstwo i tyle samo jeszcze przede mną :tongue4: trochę z wyglądu a reszta to motor...

Opublikowano

no mnóstwo i tyle samo jeszcze przede mną :tongue4: trochę z wyglądu a reszta to motor...

No ja też już czekam aż się wreszcie ciepło zrobi i zabieram się do roboty, tylko jeszcze $$$ uzbieram troszkę :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no trzymam kciuki i jestem ciekaw jak ci tam wyjdzie...

Opublikowano

no trzymam kciuki i jestem ciekaw jak ci tam wyjdzie...

No i wzajemnie :good: :good: :good: :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

SDC14297.jpg :naughty: :naughtySDC14301.jpgSDC14299.jpg :kox: :kox: :kox: jeszcze teraz wizyta u tapicera na obicie przednich boczków... :>

[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 13:35_________________________________________________myślę nad tym by dać białą nić na kierownicy lewarku ręcznego oraz biegów co myślicie jak by to się komponowało z siedzeniami???[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 13:57_________________________________________________

SDC14365.jpgSDC14379.jpgSDC14381.jpg

dziś Ada miała małą sesję po czym usunąłem tylną wycieraczkę... :naughty: