Opublikowano 27 Lutego 201115 l Widziałem widziałem, cały temacik przeleciałem Ja bym ten mat zostawił
Opublikowano 9 Marca 201115 l Autor jak będe miał z 250 KM to przemaluję na czarny mat [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 22:00_________________________________________________powiedzcie mi ile to jest roboty by wmontować podświetlane daszki przeciwsłoneczne???[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 17:54_________________________________________________ no to teraz czas na składanie co pewnie nie będzie takie proste... ale przy okazji będzie kilka zmian w środku auta... [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 20:12_________________________________________________ Ada zaczyna nabierać kształtów
Opublikowano 9 Marca 201115 l Autor no czekam do weekendu bo dostane pare klamotów do niej i trochę zmienie środek... no i może jak sie uda powoli będe się brał za SWAPOWANIE :kox:
Opublikowano 9 Marca 201115 l no czekam do weekendu bo dostane pare klamotów do niej i trochę zmienie środek... no i może jak sie uda powoli będe się brał za SWAPOWANIE :kox: dobrze widzę, wywaliłeś zamek, z klapy
Opublikowano 9 Marca 201115 l Autor no czekam do weekendu bo dostane pare klamotów do niej i trochę zmienie środek... no i może jak sie uda powoli będe się brał za SWAPOWANIE :kox: dobrze widzę, wywaliłeś zamek, z klapy taaaa... a no właśnie jutro wysyłam tobie paczkę
Opublikowano 9 Marca 201115 l no czekam do weekendu bo dostane pare klamotów do niej i trochę zmienie środek... no i może jak sie uda powoli będe się brał za SWAPOWANIE :kox: dobrze widzę, wywaliłeś zamek, z klapy taaaa... a no właśnie jutro wysyłam tobie paczkę
Opublikowano 25 Marca 201115 l Autor likwidacja zamka mały szczegół a bardzo zmienia auto :gwizdanie: po weekendzie będa nowe fotki jak idą prace na przód...[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 23:52_________________________________________________po długich oczekiwaniach paczka z prezentem dla Ady dotarła :gwizdanie: teraz pomalować i wkleić [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:42_________________________________________________a dziś wbijam czarną kubełkową skórkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:02_________________________________________________tak aktualnie wygląda moja Ada tyle ze na tych wałkach co są na tyle... a daszek dopiero malowany
Opublikowano 25 Marca 201115 l Ten czarny mat to był przekoks. Super Ci wyszło to malowanie, zazdroszczę umiejętności. ;D A jak ze swapem? Na jaki silnik chcesz robić?
Opublikowano 25 Marca 201115 l Autor Ten czarny mat to był przekoks. Super Ci wyszło to malowanie, zazdroszczę umiejętności. ;D A jak ze swapem? Na jaki silnik chcesz robić? SWAP ma być na 1.8T AEB a co do matu no wyglądało :kox: az przez chwile przeszło mi przez myśl ją tak zostawić...
Opublikowano 25 Marca 201115 l az przez chwile przeszło mi przez myśl ją tak zostawić... Ja bym zostawił.
Opublikowano 25 Marca 201115 l Autor jak na razie mam ambitne plany może jak będę miał w niej z 250KM to ją przemaluję w czarny mat
Opublikowano 26 Marca 201115 l likwidacja zamka mały szczegół a bardzo zmienia auto :gwizdanie: po weekendzie będa nowe fotki jak idą prace na przód...[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 23:52_________________________________________________po długich oczekiwaniach paczka z prezentem dla Ady dotarła :gwizdanie: teraz pomalować i wkleić [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:42_________________________________________________a dziś wbijam czarną kubełkową skórkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:02_________________________________________________tak aktualnie wygląda moja Ada tyle ze na tych wałkach co są na tyle... a daszek dopiero malowany Efekt końcowy robi wrażenie :good: :good: :good:
Opublikowano 27 Marca 201115 l to jeszcze nie efekt końcowy ale już bliżej niż dalej Ale i tak widać, że mnóstwo pracy już w Adę włożyłeś :good:
Opublikowano 27 Marca 201115 l Autor to jeszcze nie efekt końcowy ale już bliżej niż dalej Ale i tak widać, że mnóstwo pracy już w Adę włożyłeś :good: no mnóstwo i tyle samo jeszcze przede mną trochę z wyglądu a reszta to motor...
Opublikowano 27 Marca 201115 l to jeszcze nie efekt końcowy ale już bliżej niż dalej Ale i tak widać, że mnóstwo pracy już w Adę włożyłeś :good: no mnóstwo i tyle samo jeszcze przede mną trochę z wyglądu a reszta to motor... No ja też już czekam aż się wreszcie ciepło zrobi i zabieram się do roboty, tylko jeszcze $$$ uzbieram troszkę :gwizdanie:
Opublikowano 27 Marca 201115 l no trzymam kciuki i jestem ciekaw jak ci tam wyjdzie... No i wzajemnie :good: :good:
Opublikowano 23 Kwietnia 201115 l Autor :naughty :kox: jeszcze teraz wizyta u tapicera na obicie przednich boczków... :> [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 13:35_________________________________________________myślę nad tym by dać białą nić na kierownicy lewarku ręcznego oraz biegów co myślicie jak by to się komponowało z siedzeniami???[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 13:57_________________________________________________ dziś Ada miała małą sesję po czym usunąłem tylną wycieraczkę...