fidmac Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam!!! Panowie mam problem.Mianowicie nie wiem jak zdemontowac kratke nawiewu na szybe mieszczaca sie na srodku deski rozdzielczej.Wykrecilem termometr ale nie wiem gdzie ja podwazyc zeby ja wyciagnac i nie urwac :no:Cos mi tam trzeszczy i dostaje bialej goraczki jak jade Z gory dzieki za pomoc!!! Pozdrawiam
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 też tak miałem okazało się że trochę krzywo wkleili szybę i waliło deską rozdzielczą o szybę włożyłem tam kawałek gumy i sprawdź może to to samo
wrclaguna Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ta kratka siedzi na dwoch metalowych wciskach , pociagnij do gory calosc to wyjdzie
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ta kratka siedzi na dwoch metalowych wciskach , pociagnij do gory calosc to wyjdzie Dokładnie tak. Trzeba "mocno" pociągnąc to wyjdzie.
proton2 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Hmmm, a nie chodzi o tą kratkę co pod nią jest głośnik centralny ? Bo to nie jest tylko na wcisk. Tam pod fotosensorem jest śrubka, dopiero po jego wyjęciu i odkręceniu tej śrubki można kratkę wyciągnąć, podważając jakimś cienkim narzędziem.
Frimuś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wlasnie koledzy czy w b5 jest tak samo zamocowana?
fidmac Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Panowie oprocz dwoch wczepow po odkreceniu termometru na srodku kratki jest jeszcze jedna srubka ktorej prawie nie widac a to ona trzyma kratke.Jak jej nie odkrecicie to polamiecie kratke!!!!!!!!!!U mnie wystarczylo ja wlasnie dokrecic o pol obrotu i skrzypienie ustalo. Dzieki wszystkim za pomoc i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi