Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Podgrzewanie zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panów ostatnio doczytałem w instrukcji że przy niskich temperaturach jak odchyli się na chwilę klamkę kierowcy od zewnątrz to załancza się podgrzewanie wkładki - bębenka czy jak to się tam nazywa czy to we wszystkich tak jest no teraz nie sprawdzimy ale zima niezły bajer :shock: czy to prawda :shock:

Opublikowano

:shock: pierwsze slysze...ale jak tak to niezly bajer

Opublikowano

a pisze coś o roczniku samochodu :?:

Opublikowano
  • Autor
a pisze coś o roczniku samochodu :?:

hmm jeśli ci to coś powie to już w tej instrukcji jest nowszy climatronic taki mały jeden wyswietlacz - zresztą nia załadny :grin: więc może jakiś 99-2000 nie wiem

Opublikowano
nowszy climatronic taki mały jeden wyswietlacz - zresztą nia załadny

:razz: sliczny, a nie nie zaladny

instrukcja do modelu od sierpnia 99 czyli po 2 lifcie

Opublikowano

do zimy jeszcze kawałek czasu, a posowało by sprawdzić co i jak ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

czyli ciebie to dotyczy :lol: szczęsciarz

pds. lubię duze wyświetlacze :mrgreen:

Opublikowano

czyli ciebie to dotyczy :lol: szczęsciarz

pds. lubię duze wyświetlacze :mrgreen:

Ja tez, ten nowy jakichs kaprawy jest :wink: :mrgreen:

Opublikowano
Wysłany: Dzisiaj 23:44 podgrzewanie zamka

witam panów ostatnio doczytałem w instrukcji że przy niskich temperaturach jak odchyli się na chwilę klamkę kierowcy od zewnątrz to załancza się podgrzewanie wkładki - bębenka czy jak to się tam nazywa czy to we wszystkich tak jest no teraz nie sprawdzimy ale zima niezły bajer :shock: czy to prawda :shock:

Potwierdzam funkcja dostępna na pewno w modelach po 99r. Rodzice mają A4 2002 i jak najbardziej sprawdza się zimą.
Opublikowano

Potwierdzam funkcja dostępna na pewno w modelach po 99r. Rodzice mają A4 2002 i jak najbardziej sprawdza się zimą.

Przeciez samochód otwiera się z pilota , więc po co podgrzewać bębenek :?:

Opublikowano

zaraz ci powiedza ze nie maja na pilota tylko otwieraja z klucza :lol:

Opublikowano
zaraz ci powiedza ze nie maja na pilota tylko otwieraja z klucza :lol:

Ja mam na myśli B6 , a tam wszystkie są otwierane z pilota :lol:

Opublikowano
  • Autor

Przeciez samochód otwiera się z pilota , więc po co podgrzewać bębenek :?:

doczytaj instrukcję to dotyczy wersji bez radiowego kluczyka :grin: ale przyznaj Audi to jednak Audi wciąż mnie zaskakuje :razz:

Opublikowano
doczytaj instrukcję to dotyczy wersji bez radiowego kluczyka :grin: ale przyznaj Audi to jednak Audi wciąż mnie zaskakuje :razz:

Czytanie to mi raczej nic nie da , bo ja mam B6 , a z tego co wiem to wszystki są otwierane z pilota :)

Opublikowano
  • Autor

Czytanie to mi raczej nic nie da , bo ja mam B6 , a z tego co wiem to wszystki są otwierane z pilota :)

no dobra nie nerwujsia my tak se tu gadamy o B5 :mrgreen: chylę czółko przed B6

Opublikowano

A ja potwierdzam, ze mam podgrzewany bebenek napewno od strony kierowcy. Wiec w B5 przed liftem tez byly ale, od ktorego rocznika to nie wiem.

Opublikowano

Podgrzewanie zamka nie zależało od rocznika ale od wersji wyposażenia i tego ile kto dołożył przy zakupie pieniążków.

Nie jestem pewien, ale już w B4 w opcji chyba było.

Opublikowano

Panowie aby sprawdzić czy ma się podgrzewanie bembenka zamka trzeba otworzyć skrzynke z bezpiecznikami i sprawdzić czy ma się w niej bezpiecznik nr 17 jeśli tak to znaczy że jest a jeśli jest wolne miejsce to znaczy że niema :smile:

Opublikowano

Hugo masz rację z otwieraniem kluczyka na pilota ( tez się uśmiałem jak to przeczytałem i sprawdziłem) ale pytanie to nie do mnie ale do konstruktorów audi. Fakt faktem że jest coś takiego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Podgrzewanie zamka nie zależało od rocznika ale od wersji wyposażenia i tego ile kto dołożył przy zakupie pieniążków.

Nie jestem pewien, ale już w B4 w opcji chyba było.

Stary temat ale może warto odgrzać jako że zima już blisko. Ja mam auto z '95 i zamek jest podgrzewany :smile: