Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Podgrzewanie zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam mam rocznik 98 i mam podgrzewany zamek:)

Opublikowano

No to przyznam super bajer, ale!

ja mam na pilota i mam 2 pytania :)

1. Czyli jak mam lepsze wyposazenie (na pilota) to w zimie mam gorzej bo nie mam podgrzewania i jak zamarznie to nie wejde!

2. Tam w tym opisie bylo wspomniane o awaryjnym otwarciu wlewu paliwa. Mozna prosic o rozszerzenie?

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor
. Czyli jak mam lepsze wyposazenie (na pilota) to w zimie mam gorzej bo nie mam podgrzewania i jak zamarznie to nie wejde!

"normalnie całe życie z wariatami" - bez obrazy to cytat :mrgreen: :wink:

Opublikowano

To odpowidz na pytanie to nie bede wariatem! :/

Opublikowano

wiki, 11 przykazanie...nie cudzosłów ;)

1. Czyli jak mam lepsze wyposazenie (na pilota) to w zimie mam gorzej bo nie mam podgrzewania i jak zamarznie to nie wejde!

sprawdz sobie w kodach wyposarzenia

Opublikowano
  • Autor
wiki, 11 przykazanie...nie cudzosłów

ulti napisał/a:

buahhha ale to była pierwsz myśl jaka mi się nasuneła po przeczytaniu tego posta uważam że jest jednym z "najlepszych" na forum buahhha :mrgreen:

sorki za moje poczucie humoru ale nie mogę się powstrzymać buahhaaa :lol:

Opublikowano

No ja wróce do klimatronika po 2 lifcie. w dzien faktycznie wygląda on jakoś mikro ale kto ma ten wie że wieczorem jest wszystko piknie czytelne.

Opublikowano
No ja wróce do klimatronika po 2 lifcie. w dzien faktycznie wygląda on jakoś mikro ale kto ma ten wie że wieczorem jest wszystko piknie czytelne.

ale wyswietlacz jest stanowczo za maly ... przynajmniej dla mnie ..... :twisted:

Opublikowano
adadur napisał/a:

ale wyswietlacz jest stanowczo za maly ... przynajmniej dla mnie .....

:roll: mi tam sie bardziej podoba...za maly nie jest... ale kwestaia gustu

Opublikowano
A ja potwierdzam, ze mam podgrzewany bebenek napewno od strony kierowcy. Wiec w B5 przed liftem tez byly ale, od ktorego rocznika to nie wiem.

to nie zalezy od rocznika tylko od wersji wyposazenia a dokladnie takie bajery byly dostepne w pakiecie "Komfort" ... :twisted:

:shock: dopiero teraz zobaczyłem na date Twojego posta .... :cool:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak najszybciej sprawdzic czy mam podgrzewanie? czy w przypadku centralnego na pilota nie wpływa na jego pracę niska temperatura?

Dodatkowo zauważyłem od pewnego czasu jedna rzecz,

Za kazdym razem jak z pilota zamykalem czy otwieralem samochod to migacze mrugnęły bez zadnego sygnału.

Ale dziś zauwazyłem ze nie mrugają przy zamykaniu samochodu.

Zawsze po tym wiedziałem ze jest zamkniety a teeraz musze patrzec na rygle czy zamknalem :(

Wiecie co mozna z tym zrobic?

p-m

Opublikowano
A jak najszybciej sprawdzic czy mam podgrzewanie?
sprawdz w kodach wyposażenia, są na 2 stronie książki serwisowej lub we wnęce koła zapasowego.
Opublikowano

Fajnie tylko powiedz jaki to kod?

Opublikowano

Posprawdzaj swoje kody tu http://igorweb.org/equidec/Default.aspx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdziłem i nie ma tego w kodach ale za to mam bezpiecznik 17 ???

Czyli coś tu jest nie tak albo ja juz zgłupiałem :/

To po co ten bezpiecznik jak nie ma w kodach?

I dlaczego nie ma bezpiecznika z podpisem podgrzewania kierownicy? wie ktoś pod jaki bezpiecznik jest to podłączone? i jak się to włącza?

Pozdro ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmmmm...a jak wygłada to awaryjne otwieranie pokrywy wlewu paliwa? (tak było napisane w tej instrukcji)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Odgrzebuję trochę stary temat ale niedawno dołączyłem do klubu.

Ja już z tego nic nie rozumiem !

Mam B5 z 2000r. i centralny bez pilota. Nie mam bezpiecznika nr 17. W instrukcji obsługi (włoskiej, bo auto sprowadzone z Włoch) pisze, że bezpiecznik nr 17 odpowiada za nawigację i podgrzewanie zamka, ale w opisie znajdującym się na wewnętrznej pokrywie skrzynki bezpieczników (opis po niemiecku !) wychodzi, że bezpiecznik nr 17 odpowiada za "nawigację, pojazd specjalny" !

To jak to w końcu jest ? Mam to podgrzewanie czy nie ?

Pozdrawiam

Opublikowano

a ja sie zastanwialem dlaczego mnie wkładka od zamka raz prawie poparzyła, juz byłem gotów drzwi rozbierać :polew:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

w razie pilot odmówi posłuszeństwa to jest podgrzewany zamek :)

Opublikowano

a ja sie zastanwialem dlaczego mnie wkładka od zamka raz prawie poparzyła, juz byłem gotów drzwi rozbierać :polew:

kolego pozostaje sprawdzić Ci po kodach wyposażenia. (przypomnę, że naklejka jest tam gdzie koło zapasowe lub 2. w książce serwisowej).