Markus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wiem ze to forum audi a nie vw ale to prawie to samo wiec mam pytanie dotyczace tego silnika.Golf IV rocznik 2000 turbo z kierownica.Auto zaczyna ciagnac dopiero po przekroczeniu 2100 obr i ciagnie jakby to bylo 80 % jego mocy a nie 100 :wallbash:Ponizej prawie nic sie nie dzieje poprostu totalny mul . Wiem ze bez vaginy sie nie obejdzie ale czy to moze byc wina filtra powietrza? paliwa? przeplywoierza?zabrudzonych kierownic turbo?nieszczelonosc dolotu i za male cisnienie w turbo?Dodam ze auto ma 140 tys przebiegu
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wiem ze bez vaginy sie nie obejdzie ale czy to moze byc wina filtra powietrza? paliwa? przeplywoierza?zabrudzonych kierownic turbo?nieszczelonosc dolotu i za male cisnienie w turbo? tak ... to wszystko moze byc powodem .... jak widzisz bez stosunku z Vag'iem sie nie obejdzie ....
Markus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 czyli sam sobie odpowiedzialem ehhhh duzo tych powodow i pewnie wiecej dlubaniny :bicz3:
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 duzo tych powodow i pewnie wiecej dlubaniny :bicz3: wclae nie musi byc duzo dłubaniny .. czasami usuniecie usteri jest banalnie proste ...
Markus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie z tym TDI
baskecior Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wiem ze to forum audi a nie vw ale to prawie to samo wiec mam pytanie dotyczace tego silnika.Golf IV rocznik 2000 turbo z kierownica.Auto zaczyna ciagnac dopiero po przekroczeniu 2100 obr i ciagnie jakby to bylo 80 % jego mocy a nie 100 :wallbash:Ponizej prawie nic sie nie dzieje poprostu totalny mul . Wiem ze bez vaginy sie nie obejdzie ale czy to moze byc wina filtra powietrza? paliwa? przeplywoierza?zabrudzonych kierownic turbo?nieszczelonosc dolotu i za male cisnienie w turbo?Dodam ze auto ma 140 tys przebiegu Wygląda na nieszczelność w dolocie albo smierć kata ,ale zaprzyjaźnij się z VAG`iem
Rekomendowane odpowiedzi