Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie o 1.9TDI 110 Km w VW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze to forum audi a nie vw ale to prawie to samo wiec mam pytanie dotyczace tego silnika.Golf IV rocznik 2000 turbo z kierownica.Auto zaczyna ciagnac dopiero po przekroczeniu 2100 obr i ciagnie jakby to bylo 80 % jego mocy a nie 100 :wallbash:Ponizej prawie nic sie nie dzieje poprostu totalny mul . Wiem ze bez vaginy sie nie obejdzie ale czy to moze byc wina filtra powietrza? paliwa? przeplywoierza?zabrudzonych kierownic turbo?nieszczelonosc dolotu i za male cisnienie w turbo?Dodam ze auto ma 140 tys przebiegu

Opublikowano

Wiem ze bez vaginy sie nie obejdzie ale czy to moze byc wina filtra powietrza? paliwa? przeplywoierza?zabrudzonych kierownic turbo?nieszczelonosc dolotu i za male cisnienie w turbo?

tak ... to wszystko moze byc powodem ....

jak widzisz bez stosunku z Vag'iem sie nie obejdzie .... ;)

Opublikowano

duzo tych powodow i pewnie wiecej dlubaniny :bicz3:

wclae nie musi byc duzo dłubaniny .. czasami usuniecie usteri jest banalnie proste ... :naughty:

Opublikowano

Wiem ze to forum audi a nie vw ale to prawie to samo wiec mam pytanie dotyczace tego silnika.Golf IV rocznik 2000 turbo z kierownica.Auto zaczyna ciagnac dopiero po przekroczeniu 2100 obr i ciagnie jakby to bylo 80 % jego mocy a nie 100 :wallbash:Ponizej prawie nic sie nie dzieje poprostu totalny mul . Wiem ze bez vaginy sie nie obejdzie ale czy to moze byc wina filtra powietrza? paliwa? przeplywoierza?zabrudzonych kierownic turbo?nieszczelonosc dolotu i za male cisnienie w turbo?Dodam ze auto ma 140 tys przebiegu

Wygląda na nieszczelność w dolocie albo smierć kata ,ale zaprzyjaźnij się z VAG`iem ;)