Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Czy jest możliwość zrobienia poprawnych logów na postoju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponieważ nie mam drugiej osoby żeby mi pomogła zrobić mi logi :wallbash: więc pytanie czy dałoby rade zrobić poprawne logi na postoju lub czy jest ktoś z okolic malborka żeby to ogarnąć i spojrzeć na nie

Opublikowano

Ale w czym problem ?

Nie chce namawiać do złego, ale ja robię sobie sam i nie widzę jakiegoś problemu.

Lap na fotel pasażera, przypinam go pasami, ustawiam grupę która mnie interesuje, nastawiam wszystko do logowania że wystarczy nacisnąć przycisk start, i ruszam powoli, rozpędzam się do trzeciego biegu i około 1300 obrotów, prędkość wtedy nie jest duża, jak droga wolna naciskam start i już nie patrzę na lapa tylko cisnę do 4500, po czym zwalniam i szukam miejsca do zatrzymania się, i logi zatrzymuję dopiero na postoju.

Przed wrzuceniem na forum zostawiam tylko interesujący zakres obrotów i finito.

Opublikowano

Ale w czym problem ?

Nie chce namawiać do złego, ale ja robię sobie sam i nie widzę jakiegoś problemu.

Lap na fotel pasażera, przypinam go pasami, ustawiam grupę która mnie interesuje, nastawiam wszystko do logowania że wystarczy nacisnąć przycisk start, i ruszam powoli, rozpędzam się do trzeciego biegu i około 1300 obrotów, prędkość wtedy nie jest duża, jak droga wolna naciskam start i już nie patrzę na lapa tylko cisnę do 4500, po czym zwalniam i szukam miejsca do zatrzymania się, i logi zatrzymuję dopiero na postoju...

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Ja robię tak samo tylko nie przypinam go pasami, bo prawo nie nakazuje zapinać pasów przedmiotom :wink4:

Opublikowano

Dba o sprzęt podczas gwałtownego hamowania :)

Opublikowano

Temat uwazam za wyczerpany. Logi dynamiczne jak sama nazwa wskazuje wykonujemy jak samochód jedzie.

Bezpieczenstwo przede wszystkim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...