Major83 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 witam. niedawno kupiłem audika i wyposażony jest w radio concert na kasety. Chciałbym słuchać muzyki z CD lub mp3 więc co polecacie czy wymiane na radio concert CD czy zmieniarka czy moze są jakies inne opcje? dodam ze chcialbym zeby było tam oryginalne radio bo opcja z zaslepkami i zwykłym radiem średnio mi się podoba... Dzięki za info.
marcinmk2 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Najtaniej zmieniarka wychodzi, ewentualnie kaseta do której możesz podłączyć co chcesz i to by było najtańsze
Kowi87 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Najtaniej zmieniarka wychodzi, ewentualnie kaseta do której możesz podłączyć co chcesz i to by było najtańsze i najmniej pertolenia przy niej concert CD nie jest P&P w B5, ale da rade podłączyć ale przy obecnych cenach tego radia i dodatkowych kabelków opłaca sie?? Ja mysle że nie
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1167498260_zmieniarka_usb_sd_audi_vw_seat_skoda_hit_xcarlink.html mami daje rade przynajmniej jest obsługiwana z poziomu radia, bo kasetkę jak wrzucisz to sterujesz z mp3 i jeszcze na baterie musisz łożyć :gwizdanie:
Major83 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ta zmieniarka na usb to dosyc fajna opcja bo domyslam się że kaseta ma trochę gorszą jakość. czy ktoś już ją próbował i faktycznie jest wykrywana przez radio jako zmieniarka?
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 mam wrażenie jak byś nie przeczytał mojego posta poza kliknięciem linku mam ją cały czas i lata jako zmieniarka
Major83 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 faktycznie. sorry znalazlem tez podobne urządzenia na ebay niemieckim. mozna je kupic sporo taniej bo za jakies 40-50 euro plus 7 euro przesyłka. nie wiem tylko jak z jakoscia. Jezeli tobie to ktore podales w linku śmiga to chyba na nie własnie się zdecyduje. Dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi