adik1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 witam kolega podłączył auto pod kompa i z komputera załączył alarm migają kierunki ale nie ma żadnego dzwięku a po zamknięciu alarm nie chce sie uaktywnić w żadenb sposób jaka może byc tego przyczyna
domjenick Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a auto się zamyka z pilota i z kluczyka? alarm wcześniej działał?
adik1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no zamykanie z pilota działa ale klakson nie trąbi ani kierunki ni migają jak sie otworzy drzwi po załączeniu
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no zamykanie z pilota działa ale klakson nie trąbi ani kierunki ni migają jak sie otworzy drzwi po załączeniu sprawdz w kodach wyposażenia,czy masz ori alarm
jacunio82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 czesc, ja tez mam podobny problem z alarmem ori, centralny z kluczyka dziala, alarm sie uzbraja, tylko jak ma sie wlaczyc alarm to migaja tylko kierunki, nie ma zadnego sygnalu dzwiekowego
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 czesc, ja tez mam podobny problem z alarmem ori, centralny z kluczyka dziala, alarm sie uzbraja, tylko jak ma sie wlaczyc alarm to migaja tylko kierunki, nie ma zadnego sygnalu dzwiekowego to sprawdz syrenkę-jest po przeciwnej stronie wlewu paliwa,za obiciem bagażnika
adik1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a czy jak zamykam auto z pilota to jest to jednoznaczne z załączeniem alarmu ori bo jak tak to nawet sie nie załączył tzn nic sie nie dzieje ani kierunki ani klakson nie wyje
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a czy jak zamykam auto z pilota to jest to jednoznaczne z załączeniem alarmu ori bo jak tak to nawet sie nie załączył tzn nic sie nie dzieje ani kierunki ani klakson nie wyje nie-możesz go po prostu nie mieć,tylko zwykły,centralny zamek
SilentMan Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Hej, też mam ten sam problem - kierunki migają, ale brak sygnału dźwiękowego... Ktoś może powiedzieć w którym miejscu dokładniej jest ta syrenka, i jak ją sprawdzić? Alarm mam oryginalny, no i raczej mam ten alarm ponieważ jest u mnie na słupku przycisk wyłącznik czujników wewnętrznych...
domjenick Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ktoś może powiedzieć w którym miejscu dokładniej jest ta syrenka, i jak ją sprawdzić? to sprawdz syrenkę-jest po przeciwnej stronie wlewu paliwa,za obiciem bagażnika czytasz coś?dokładniej się już nie da
SilentMan Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Hmm, gdy zakładałem zmieniarkę to zdejmowałem do tego celu obicie, i nie rzuciła mi się w oczy takowa syrenka, coś mi się wydaje że w takim razie jej tam nie mam... czyżby poprzedniemu właścicielowi była potrzebna? (Jak i zmieniarka po której została mi tylko kieszeń i kabelek przy kupnie auta). Zajrzę tam jeszcze raz w weekend... dzięki za info.
Rekomendowane odpowiedzi