Gość Dawid Opublikowano 27 Lipca 2006 Opublikowano 27 Lipca 2006 gdy przyjechałem było wszystko ok, a gdy znów zapaliłem silnik kontrolka air bag nie gaśnie ? O co chodzi ?Jeżeli mam to podłaczać do Vag-u to poprosze o wytłumaczenie co to w ogóle jest ponieważ mam audi od jakiegoś tygodnia?
szpak Opublikowano 27 Lipca 2006 Opublikowano 27 Lipca 2006 po co zakladasz taki sam temat ktory jest juz na forum. masz 2 takie same tematy nizej. pierwszy chyba 9 pozycja a drugi jeszcze nizej. I wypadalo by odwiedzic NEWBIE panie kolego
baskecior Opublikowano 27 Lipca 2006 Opublikowano 27 Lipca 2006 Problemem może być uszkodzona poduszka, przewód do którejś z poduszek, lub fizyczny jej brak. Zapnij VAG`a i zacznij od odczytu błedów ze sterownika poduszek. Będziesz miał czarno na białym co nie działa. Każda awaria odnotowane jest w ECU w postaci błedu.
szpak Opublikowano 28 Lipca 2006 Opublikowano 28 Lipca 2006 i to ty jechałeś ??? :shock: a gdzie dają prawa jazdy od 14 lat? :???:
Gość Dawid Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 w pakistanie;/ frajer;/
Rekomendowane odpowiedzi