Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l moskalito wiem jak miałeś wcześniej bo twój patent jest u mnie ale tak nie rób tak z tapicerkami kup sobie białe lampki wywierć dziure i zrób tak jak powinno będzie sto razy lepiej wyglądać wsadzisz tam żarówki ledowe i bajka mówię ci no zobacze jeszcze , listwy juz mam , czekają na montaż w nogach przód/tył , tylko jak zwykle czasu brak
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l moskal tu masz białe http://moto.allegro.pl/item1172784653_lampki_lampka_vw_audi_3b0947415b_orginalna.html i co najważniejsze z osłonkami ja kupiłem drożej i bez osłonek jak chcesz to bier
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l ja bede niedługo przyklejał podobna do tej listwe http://allegro.pl/item1184627820_pasek_led_tasma_smd_50_cm_bialy_zimny_30_diod.html ale w drzwi "od spodu" boczka , tak ze jak sa drzwi zamknięte listwa jest w zasadzie w kabinie a nie na zewnątrz (podobnie jak w tej skodzie z linka) , miałem tak zrobione w poprzedniej Adeli i wyglądało swietnie , w dzień nic nie było widać , no chyba ze ktos położy sie po autem , w nocy tak samo , widać tylko oswietlane miejsce czyli tam gdzie mamy noge postawić wysiadając po otwarciu drzwi tak chyba zrobie ogarne Twoje na zlocie
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l ja bede niedługo przyklejał podobna do tej listwe http://allegro.pl/item1184627820_pasek_led_tasma_smd_50_cm_bialy_zimny_30_diod.html ale w drzwi "od spodu" boczka , tak ze jak sa drzwi zamknięte listwa jest w zasadzie w kabinie a nie na zewnątrz (podobnie jak w tej skodzie z linka) , miałem tak zrobione w poprzedniej Adeli i wyglądało swietnie , w dzień nic nie było widać , no chyba ze ktos położy sie po autem , w nocy tak samo , widać tylko oswietlane miejsce czyli tam gdzie mamy noge postawić wysiadając po otwarciu drzwi tak chyba zrobie ogarne Twoje na zlocie jak zrobie , cierpie na chroniczny brak wolnego czasu
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l a podczepiasz sie pod pakiet oświetlenie z nóg?? jeszcze sie zastanawiam czy nie puścić wiązki z włącznikami do kazdych drzwi z osobna
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l a podczepiasz sie pod pakiet oświetlenie z nóg?? jeszcze sie zastanawiam czy nie puścić wiązki z włącznikami do kazdych drzwi z osobna mi sie wydaje to jedyne słuszne miejsce bo jednak ma to się palić tylko w momencie otwierania drzwi(przynajmniej u mnie)
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l nic wam nie wyjdzie masa jest wspólna na wszystkie drzwi :gwizdanie: przerabiałem to u siebie trzeba by krańcówki wstawiać takie na 3 piny ale nie chciało mi się bawić z tym bo doszedłem że troszkę bez sensu sporo roboty a drzwi tylko otwiera się na kilka sekund i zamyka
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l a podczepiasz sie pod pakiet oświetlenie z nóg?? jeszcze sie zastanawiam czy nie puścić wiązki z włącznikami do kazdych drzwi z osobna mi sie wydaje to jedyne słuszne miejsce bo jednak ma to się palić tylko w momencie otwierania drzwi(przynajmniej u mnie) u mnie też nic wam nie wyjdzie masa jest wspólna na wszystkie drzwi :gwizdanie: ale ja puszcze zasilanie bezpośrednio z aku
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l nic wam nie wyjdzie masa jest wspólna na wszystkie drzwi :gwizdanie: a czy kolega nie ma na myśli lampek w drzwiach??albo ewentualnie nie da się podpiąć tak że najwyzej przy otwarciu jednych drzwi obie strony będą się zapalać??
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l ale ja puszcze zasilanie bezpośrednio z aku to musisz dawać dodatkową krańcówkę do drzwi ewentualnie możesz zastosować coś takiego http://moto.allegro.pl/item1169942019_vw_golf_iii_polo_seat_wlacznik_swiatla_drzwi_se.html zastosować na 3 piny aby kazde drzwi to miało i pod masę i by się włączały osobno kAZDE
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l ale ja puszcze zasilanie bezpośrednio z aku to musisz dawać dodatkową krańcówkę do drzwi ewentualnie możesz zastosować coś takiego http://moto.allegro.pl/item1169942019_vw_golf_iii_polo_seat_wlacznik_swiatla_drzwi_se.html zastosować na 3 piny aby kazde drzwi to miało i pod masę i by się włączały osobno kAZDE dokładnie - kazde drzwi bedą miały taki włącznik
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l u mnie po zamknięciu pilotem halogeny włączają się tak i koszt bardzo malutki mnie to wystarcza
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l u mnie po zamknięciu pilotem halogeny włączają się tak i koszt bardzo malutki mnie to wystarcza hmm tylko po co komu halogeny przy zamknięciu drzwi światełko przy wrotach to chociaż oświetli czy w kupe nie wdepniemy
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l u mnie po zamknięciu pilotem halogeny włączają się tak i koszt bardzo malutki mnie to wystarcza hmm tylko po co komu halogeny przy zamknięciu drzwi światełko przy wrotach to chociaż oświetli czy w kupe nie wdepniemy oświetli i to bardzo dobrze tylko tego nie nakręciłem [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:04_________________________________________________w nocy lepiej to wyglada przynajmniej na ori lampkach bo w środku jest na listwa xenon takie jak moskal zapodał[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:05_________________________________________________ hmm tylko po co komu halogeny przy zamknięciu drzwi po to że jest to funkcja odprowadzania do domu jakbyś nie wiedział sam temat o tym mówi
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l oświetli i to bardzo dobrze tylko tego nie nakręciłem [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:04_________________________________________________w nocy lepiej to wyglada przynajmniej na ori lampkach bo w środku jest na listwa xenon takie jak moskal zapodał taki conajmniej efekt chciałbym u siebie....i zrezygnuje z zielonego światła kosztem białego
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l podświetlać ma pod przednimi i tylnymi drzwiami jednocześnie...coś ala neony pod samochodem z tym że tutaj ma się zapalać tylko i wyłącznie przy otwieraniu drzwi(diody ,nie neony ). ty piszesz mi po co mi halogeny a po ci te neony aby zapalały się po otwarciu drzwi przecież zanim drzwi otworzysz to już w kupsko możesz wejść
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l po to że jest to funkcja odprowadzania do domu jakbyś nie wiedział sam temat o tym mówi no dobrze,ale jeśli już to miałem na mysli cały pakiet a nie same halogeny bo same halogeny nie będą miały żadnej funkcji jak np zaparkujesz tyłem w stronę domu [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:11_________________________________________________ podświetlać ma pod przednimi i tylnymi drzwiami jednocześnie...coś ala neony pod samochodem z tym że tutaj ma się zapalać tylko i wyłącznie przy otwieraniu drzwi(diody ,nie neony ). ty piszesz mi po co mi halogeny a po ci te neony aby zapalały się po otwarciu drzwi przecież zanim drzwi otworzysz to już w kupsko możesz wejść no fakt
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l ale teraz zasmierdzialo OT trzeba wyrezać jeszcze coś do czyszczenia butów z kupy