Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Coming/leaving home

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moskalito wiem jak miałeś wcześniej bo twój patent jest u mnie ale tak nie rób tak z tapicerkami kup sobie białe lampki wywierć dziure i zrób tak jak powinno będzie sto razy lepiej wyglądać wsadzisz tam żarówki ledowe i bajka mówię ci

no zobacze jeszcze , listwy juz mam , czekają na montaż w nogach przód/tył , tylko jak zwykle czasu brak :thumbdown:

Opublikowano

moskal tu masz białe

http://moto.allegro.pl/item1172784653_lampki_lampka_vw_audi_3b0947415b_orginalna.html

i co najważniejsze z osłonkami ja kupiłem drożej i bez osłonek jak chcesz to bier

Opublikowano

ja bede niedługo przyklejał podobna do tej listwe

http://allegro.pl/item1184627820_pasek_led_tasma_smd_50_cm_bialy_zimny_30_diod.html

ale w drzwi "od spodu" boczka , tak ze jak sa drzwi zamknięte listwa jest w zasadzie w kabinie a nie na zewnątrz (podobnie jak w tej skodzie z linka) , miałem tak zrobione w poprzedniej Adeli i wyglądało swietnie , w dzień nic nie było widać , no chyba ze ktos położy sie po autem , w nocy tak samo , widać tylko oswietlane miejsce czyli tam gdzie mamy noge postawić wysiadając po otwarciu drzwi :good:

tak chyba zrobie :good:

ogarne Twoje na zlocie :naughty:

Opublikowano

ja bede niedługo przyklejał podobna do tej listwe

http://allegro.pl/item1184627820_pasek_led_tasma_smd_50_cm_bialy_zimny_30_diod.html

ale w drzwi "od spodu" boczka , tak ze jak sa drzwi zamknięte listwa jest w zasadzie w kabinie a nie na zewnątrz (podobnie jak w tej skodzie z linka) , miałem tak zrobione w poprzedniej Adeli i wyglądało swietnie , w dzień nic nie było widać , no chyba ze ktos położy sie po autem , w nocy tak samo , widać tylko oswietlane miejsce czyli tam gdzie mamy noge postawić wysiadając po otwarciu drzwi :good:

tak chyba zrobie :good:

ogarne Twoje na zlocie :naughty:

jak zrobie , cierpie na chroniczny brak wolnego czasu :thumbdown:

Opublikowano

a podczepiasz sie pod pakiet oświetlenie z nóg??

Opublikowano

jeszcze sie zastanawiam czy nie puścić wiązki z włącznikami do kazdych drzwi z osobna

Opublikowano

jeszcze sie zastanawiam czy nie puścić wiązki z włącznikami do kazdych drzwi z osobna

mi sie wydaje to jedyne słuszne miejsce bo jednak ma to się palić tylko w momencie otwierania drzwi(przynajmniej u mnie)
Opublikowano

nic wam nie wyjdzie masa jest wspólna na wszystkie drzwi :gwizdanie:

28715991.th.jpg

przerabiałem to u siebie trzeba by krańcówki wstawiać takie na 3 piny ale nie chciało mi się bawić z tym bo doszedłem że troszkę bez sensu sporo roboty a drzwi tylko otwiera się na kilka sekund i zamyka

Opublikowano

mi sie wydaje to jedyne słuszne miejsce bo jednak ma to się palić tylko w momencie otwierania drzwi(przynajmniej u mnie)

u mnie też :wink4:

28715991.th.jpg

ale ja puszcze zasilanie bezpośrednio z aku

Opublikowano

28715991.th.jpg

a czy kolega nie ma na myśli lampek w drzwiach??

albo ewentualnie nie da się podpiąć tak że najwyzej przy otwarciu jednych drzwi obie strony będą się zapalać??

Opublikowano

to musisz dawać dodatkową krańcówkę do drzwi ewentualnie możesz zastosować coś takiego

http://moto.allegro.pl/item1169942019_vw_golf_iii_polo_seat_wlacznik_swiatla_drzwi_se.html

zastosować na 3 piny aby kazde drzwi to miało i pod masę i by się włączały osobno kAZDE

Opublikowano

to musisz dawać dodatkową krańcówkę do drzwi ewentualnie możesz zastosować coś takiego

http://moto.allegro.pl/item1169942019_vw_golf_iii_polo_seat_wlacznik_swiatla_drzwi_se.html

zastosować na 3 piny aby kazde drzwi to miało i pod masę i by się włączały osobno kAZDE

dokładnie - kazde drzwi bedą miały taki włącznik :good:

Opublikowano

u mnie po zamknięciu pilotem halogeny włączają się tak i koszt bardzo malutki mnie to wystarcza

Opublikowano

u mnie po zamknięciu pilotem halogeny włączają się tak i koszt bardzo malutki mnie to wystarcza

hmm tylko po co komu halogeny przy zamknięciu drzwi :mysli:

światełko przy wrotach to chociaż oświetli czy w kupe nie wdepniemy :polew:

Opublikowano

hmm tylko po co komu halogeny przy zamknięciu drzwi :mysli:

światełko przy wrotach to chociaż oświetli czy w kupe nie wdepniemy :polew:

oświetli i to bardzo dobrze tylko tego nie nakręciłem

tap2q.jpg

[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:04_________________________________________________w nocy lepiej to wyglada przynajmniej na ori lampkach bo w środku jest na listwa xenon takie jak moskal zapodał[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:05_________________________________________________

hmm tylko po co komu halogeny przy zamknięciu drzwi

po to że jest to funkcja odprowadzania do domu jakbyś nie wiedział sam temat o tym mówi

Opublikowano

oświetli i to bardzo dobrze tylko tego nie nakręciłem

tap2q.jpg

[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:04_________________________________________________w nocy lepiej to wyglada przynajmniej na ori lampkach bo w środku jest na listwa xenon takie jak moskal zapodał

taki conajmniej efekt chciałbym u siebie....i zrezygnuje z zielonego światła kosztem białego
Opublikowano

podświetlać ma pod przednimi i tylnymi drzwiami jednocześnie...coś ala neony pod samochodem z tym że tutaj ma się zapalać tylko i wyłącznie przy otwieraniu drzwi(diody ,nie neony :cool1: ).

ty piszesz mi po co mi halogeny a po ci te neony aby zapalały się po otwarciu drzwi przecież zanim drzwi otworzysz to już w kupsko możesz wejść :polew::decayed:

Opublikowano

po to że jest to funkcja odprowadzania do domu jakbyś nie wiedział sam temat o tym mówi

no dobrze,ale jeśli już to miałem na mysli cały pakiet a nie same halogeny :cool1:

bo same halogeny nie będą miały żadnej funkcji jak np zaparkujesz tyłem w stronę domu :decayed:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 23:11_________________________________________________

podświetlać ma pod przednimi i tylnymi drzwiami jednocześnie...coś ala neony pod samochodem z tym że tutaj ma się zapalać tylko i wyłącznie przy otwieraniu drzwi(diody ,nie neony :cool1: ).

ty piszesz mi po co mi halogeny a po ci te neony aby zapalały się po otwarciu drzwi przecież zanim drzwi otworzysz to już w kupsko możesz wejść :polew::decayed:

no fakt :polew:
Opublikowano

ale teraz zasmierdzialo OT :polew:

Opublikowano

ale teraz zasmierdzialo OT :polew:

trzeba wyrezać jeszcze coś do czyszczenia butów z kupy :polew: