Kunio Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 czy probowal ktos wyjmowac oparcie kanapy w B5 sedan? Jak to się robi? To samo tyczy się listew na boczkach drzwi i na desce rozdzielczej
Gość davido31 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 żeby ściągnąć listwy w drzwiach musisz odkęcić boczki. odchylić matę i ściągnąć podkładki zwracając szczególną uwagę aby nie połamać plastikowych bolców listwy.
Kunio Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2007 a co z listwami na desce rozdzielczej ?
Gość davido31 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 kuknąłem na rysunek w etce i te listwy też są mocowane na podkładki zaciskowe. czyli pół deski będziesz musiał rozebrać
Kunio Opublikowano 12 Września 2007 Autor Opublikowano 12 Września 2007 na tych rysunkach malo co widac. probowalem sie dobrac do tego oparcia ale ja tam widze ze jedno oparcie mocowane jest na dwie druby po srodku kanapy a jeszcze jest cos z boku i do tego nie wiem jak sie dobrac. I po co kaza demontowac zaglowki ?
Gość spedyt Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Jeżeli masz wersję ze składanymi oparciami to jutro popatrzę u siebię i dam znać.
Gość spedyt Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Tylne oparcie ma mocowanie na środku na 4 śruby i po bokach pod tymi boczkami są mocowania schowane pod wykładziną.
Rekomendowane odpowiedzi