Galec Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam, mam problem z dopiero co założoną zmieniarką wczoraj udało mi się w końcu pociągnąć kabel podłączyć wszystkie kostki i cieszyć się z ori zmieniarki w bagażniku. Niestety radość nie trwała długo ponieważ radyjko (Concert I) nie widzi jej zmieniłem kodowanie w radiu w bloku 56 z 00201 na 00203 bo w opisach pisało że radio ze zmieniarką jest 00xx? +2 ale po tym radio dalej nie widzi zmieniarki Żeby było ciekawiej słychać jak zmieniarka chodzi, można wyciągnąć magazynek świeci się lampka od wyjmowania magazynku czyli prąd jest. I teraz moje pytanie czy jest jakaś różnica w rozmieszczeniu pinów w kostce od zmieniarki która była podłączona do radia Gamma albo Delta (już dokładnie nie pamiętam) a Concertem I jakiego ja u siebie posiadam?? Czy to jest tylko kwestia dobrego zakodowania radia Vagiem?? Pozdrawiam [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 18:17_________________________________________________Czy nikt nie posiada rozpisanych piniów w kostce w radiu i we wtyczce do zmieniarki??Bo ja cały weekend się męczyłem żeby mi zagrało i cały czas w tym samym miejscu jestem. ;(
airbob Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jaka to zmieniarka ? Jakoś nie kojarzę żadnej z podświetlanym przyciskiem do wyjmowania magazynka.
Galec Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 a zmieniarka dokładnie taka http://allegro.pl/item1194382331_zmieniarka_na_plyty_cd_audi_vw.html
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mam dla Ciebie smutną wiadomość - ta zmieniarka, mimo tego samego gniazda, jest obsługiwana tylko przez starsze radia - Concert I obsługuje tą nowszą, bez znaczka Audi z napisem "6 cd", jeśli więc możesz - oddaj ten sprzęt.
airbob Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Potwierdzam Concert I nie obsługuje tej zmieniarki, poza tym złącza w zmieniarkach są inne
Galec Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To mnie zasmuciliście muszę sobie zorganizować tą nowszą zmieniarkę, a mam pytanie kabel podejdzie??bo jak się okaże że muszę jeszcze raz pół auta rozkręcać żeby nowy kabel położyć to się wkurzę Jak by ktoś był zainteresowany to zmieniarka jest na sprzedaż cena do uzgodnienia. Myślę że się dogadamy. Oczywiście działa na 100% bo sam przed wyjęciem z innego auta sprawdzałem.
airbob Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Niestety nie da się wykorzystać tego kabla, brakuje jedne żyły
kaju Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Nie chcę zakładać nowego tematu, a mam problem z moją zmieniarką. Mianowicie problemy pojawiły się po powrocie od blacharza. Mam radyjko Conncert I i ori zmieniarkę, czyli jak fabryka wypuściła - do dziś dnia tak jest. Wszystko było pięknie, czytała wszystkie płyty, no żadnych problemów. Od czasu powrotu zmieniarka często wyrzucała mi ERR na radiu do danej płyty. Po kilku dniach zaczęła widzieć płyty dopiero po wyjęciu kieszeni i wsadzeniu spowrotem, a teraz nie chce wogóle ani czytać płyt, ani wypluć kieszeni z płytami. Panowie, jakieś pomysły?
airbob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Czyszczenie lasera, Uszkodzona mechanika Wymiana lasera
kaju Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Mh, a jesteś w stanie mi to zrobić w 2-3 godzinki jakbym do Ciebie podjechał? Bo widzę po opisie, że się tym zajmujesz...
Rekomendowane odpowiedzi