Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plazma PANASONIC TH-42PV7 - zakup kontrolowany ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chodzi o ekrany to Samsung i Sony to to samo i wydaje mi sie, ze trzymaja niezla jakosc. No chyba, ze twierdzisz ze Sony to shit :)

Czy dla ciebie bycie największym producentem EKRANÓW, jednoznaczne z produkowaniem najlepszych jakościowo Plazm i LCD ???

Jak tak to gratuluję wiedzy.

Nie, absolutnie tak nie twierdze. Jedynie przytaczam fakt, ze te dwie firmy polaczyly sily. A dla mnie Sony od wielu lat jest liderem jesli chodzi o jakosc. Dlatego wrzucanie Samsunga do jednego worka z tanimi markami jest dla mnie niedorzeczne. Szczegolnie kiedy opinia taka plynie z ust osoby, ktora "siedzi w branzy" od 15 lat :)

Opublikowano

Sam ekran to 1/2 sukcesu. Cała reszta to elektronika sterująca. Z tego samego ekranu mozna zrobić bardzo dobrą plazmę (i LCD), jak i przecietną.

Zgadzam sie w 100%.

Co do porównań w MM - darujcie sobie. Gdybyście widzieli, w jaki sposób jest tam rozprowadzany sygnał, to byście zrozumieli, że takie porównania nie maja najmniejszego sensu. Aby cos rzetelnie porównywac trzeba dysponować sygnałem o takiej samej jakości. Poza tym, najczęściej jest tam puszczany bardzo jasny materiał testowy, który lepiej wypada w tak jasnych pomieszczeniach na LCD dysponujących wiekszą jasnościa maksymalną, niz na plazmach. Spróbujcie odtworzyć to samo w domu wieczorem, to sie załamiecie. Albo obejrzeć mecz na HD.

Rowniez sie zgadzam w 100% :)

Jeszcze raz powtórzę - najlepszą plazmę (poza bardzo drogim Pioneerem)

Z tym sie rowniez zgadzam.

Ale wasze pieniadze, wasz wybór. Dla mnie możecie sobie kupić nawet LG i wpatrywać się w przeskakujący obraz, pikselozę, zielono ziemiste kolory skory.

Ale z tym to za cholere , przyjedz do mnie to ci pokaze jak moj LG wysiwetla obraz Z KAZDEGO ZRODLA!!!!! i kazdej jakosci!!!

Opublikowano

Postaw to LG przy Panasonicu i porównaj. Znam ten panel jak własną kieszeń (czy może powinienem powiedziec - jak zły szeląg).

Opublikowano
  • Autor

Wy tu gadu gadu a ja zadecydowałem się na zakup Panasonica TH-37PV70 :thumbup: za 3200zl :decayed: z przesyłką, po tym jak poczytałem fouym HDTV. Tylko nie wiem, czy nie poczekać jeszcze z miesiąc. Czy stanieją w internetowych sklepach? Cholera wie.

Samsung to robi świetne LCD ale czy robi świetne Plazmy, w to akurat nie wierze i Samsunga bym nie kupił. Od LG staram się trzymać z daleka, chodź z pewnościa mają udane produkty :thumbdown: Sony hmmm - mam ich wieże dość drogą, po 5 latach wysiada elektronika. Rodzice mają Panasonica wieże od 10 lat i nic jej nie wysiadło.

Opublikowano
powyzej 32 to juz sa plazmy.

nie koniecznie ale powyżej 32 cali przy LCD cena idzie w góre logarytmicznie :tongue4:

[br]Dopisany: 31 Sierpień 2007, 14:18 _________________________________________________A zadam jeszcze pytanie ... Czemu niekt nie wspomina o Philipsie?

Opublikowano

Czemu niekt nie wspomina o Philipsie?

juz kiedys byla dyskusja na ten temat. i ja go polecalem ale jakos reszta nie podzielal mojego zdania. :disgust:

Opublikowano

juz kiedys byla dyskusja na ten temat. i ja go polecalem ale jakos reszta nie podzielal mojego zdania. :disgust

o przepraszam :evil: ja philipsa traktuję na równo z sony za jakość i wdrażanie nowych technologi :th:

Opublikowano

A ja mam Sharpa i jestem zadowolony ;)