Ghostrider Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam, Panowie i Panie oczywiście, postanowiłem zamontować hak w mojej Audi i mam ptanie. Czy nie posiada ktoś z Was schematu wiązki do podłączenia modułu haka (oczywiście ori Audi jak widać na zdjeciach) ewentualnie mógłby mi ktoś napisać co i gdzie podłączyć?? Wszelkie namiary na takowy schemat lub wiązke mile widziane Dziękuje i Pozdrawiam Borys[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 11:54_________________________________________________A może ma ktoś takową wiązkę i mógłby fotke wstawić?? Pozdrawiam
j3l3n Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 cześć koledzy.jak sobie poradziłeś z tematem ja równierz chcę montować hak i stanąlem na wiązce.może ma ktoś ori na zbyciu.
Bart-S Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Tutaj schemat dla B6 - dla B7 będzie podobnie. Postaram się opanować temat w ciągu kilku dni http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.30
Ghostrider Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Ja wiązkę zrobiłem sam, jutro jeśli pogoda pozwoli to będę kończył podłączać. Narazie mam podłączone zasilanie i komunikacje CAN został mi jeszcze zapłon i hamulec (nożny). Jak już zrobię wszystko to napisze w tym wątku co jak i gdzie zrobiłem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi