kubardf Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Na samochodzie mam bardzo miękki lakier(granatowy metalik). Bardzo łatwo jest zrobić rysę. Planuję polakierować całą powierzchnię bezbarwnym lakierem. Ma to sens??
Artur82 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 pewnie, ze ma wszystko zalezy kto i jak Ci to zrobi
maarkus Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 witam Samemu raczej odradzam,trzeba miec dobre warunki i sprzet.Trzeba cale autko zeszlifowac do bazy i polozyc klar czyli lakierek bezbarwny. Autko wyglada jak nowe ,ale jest duzo roboty i raczej nie tania taka usluga pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 witam Samemu raczej odradzam,trzeba miec dobre warunki i sprzet.Trzeba cale autko zeszlifowac do bazy i polozyc klar czyli lakierek bezbarwny. Autko wyglada jak nowe ,ale jest duzo roboty i raczej nie tania taka usluga pozdrawiam a po co szlifiwac cale auto do bazy?? zalezy jak wyglad baza jesli nie jest pouszkadzana to tylko papierem 1000 (lub co kolo tej granulacji) matujesz klar i pozniej w wielkim skrocie nakladasz nowy bezbarwny
kubardf Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dzięki Panowie . Mi się wydaje ze na moim autku nie ma juz bezbarwnego lakieru. Ktoś tyle razy polerował ze wypolerował. Na tym co jest nawet paznokciem można zrobić rysę.POZDRAWIAM
Gniady Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Polerujcie dalej.Dla mnie szkoda lakieru.
Rekomendowane odpowiedzi