Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mafia 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jestem w połowie gry i powiem tak. Mafia 2 z początku wprowadza w świetny klimat, pada śnieg, jakaś muzyczka świąteczna... pomoc siostrze etc.

Generalnie powiem tak, każda misja przypomina mi mafie 1.

Załadunek skrzynek na ciężarówkę - mafia 1, 17 misja.

...( kuźwa więcej tego było... )....

aa okradanie sejfu z dokumentami - mafia 1, 11 misja

Uciekanie po dachach w mafii 2 nie pamiętam która to misja, ale w 1 czesci też jest to w misji 9 kiedy trzeba zabić dziwkę.

itp...

Generalnie Mafia 1 jest dla mnie best, nie ma czegoś lepszego dla mnie - to jest najlepsza gra. Dwójka nie jest zła ale to nie to samo a w sumie to nawet porówniania nie ma, wiadomo można pograć... ale nie porównywać... Mafia: The City of Lost Heaven - chłopaki nawet ten tytuł k**wa sam tytuł jest dla mnie mistrzem... Mafia z 2002r jest najlepsza !! :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Jak spojrzysz bez emocji to szału nie ma ;)

Skrzynki na ciężarówkę... załaduj ze dwie ;) (nie pamiętam, może trzy) możesz dymać do wejścia, więcej nie trzeba ;) Dałeś się wkręcić :naughty:

Nie jest żadnym odkryciem, że obecne gry czerpią z poprzedników ;)

Hehe... generalnie Luka3s mamy tu do czynienia z prawdziwym fanem więc jakiekowiwek argumenty będą odbijać się niczym groch o ścianę :gwizdanie:

M1 dla nie zasiało ziarno fajnego klimatu, M2 zalało te tereny wodami popowodziowymi... wyszła kiszka. Plan pomocy powodzianom nie pomógł :nabijasie:

BTW jako prawdziwy fan dobrze że nie wspierałeś twórców kupując grę, miałbyś kaca moralnego :sarcastic:

Opublikowano
  • Autor

ze skrzynkami nie dałem się wrobić kolego, aczkolwiek podejrzewam że pomysł jest z M1 .. ech.. szkoda.. może to dlatego kiedyś w m1 sie grało tak dobrze bo sie bylo mlodszym?... kuźwa brakuje mi takich gier...z łzą ją wspominam nie wspominając jej zakończenia zią. To jest coś pieknego az sie poparzylem zapalniczką z adelki haha bo nie mam ognia w chacie zeby faja odpalic z tych wrazen :>

Opublikowano

przeszedlem wczoraj i powiem ze mam niedosyt, moglo byc jeszcze z 5 rozdzialow.

fabula konczy sie w dziwny sposob. jakby byla to zapowiedz ze 3 czesc bedzie kontynuacja.

pierwsza czesc byla super, druga tez ale druga jest lepsza pod wzgledem grafiki. tyle roznicy widze

czekam na mafie 3 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Przeszedłem właśnie Mafie II. Nie wiem jak wy, ale ja widzę w każdej misji z mafii 2 odpowiednik w mafii 1.. normalnie każda misja, każdy wątek jest podobny do dobranej misji z mafii 1. Lekarz, ucieczka po dachach, napad na jubilera, zaladunek skrzynek, okradanie sejfow, koles ktory handluje bronią ( też magazyn ma w piwnicy i ma zakryte oko, w pierwszej częsci zaś koleś handuljący bronią nie ma jednej ręki.

Co do lekarza mam na myśli transport kolegi do lekarza - tak samojak w 1 części.

Po przejściu obu części zdecydowanie wybieram część pierwszą. :notworthy:

Opublikowano

przeszedlem wczoraj i powiem ze mam niedosyt, moglo byc jeszcze z 5 rozdzialow.

fabula konczy sie w dziwny sposob. jakby byla to zapowiedz ze 3 czesc bedzie kontynuacja.

pierwsza czesc byla super, druga tez ale druga jest lepsza pod wzgledem grafiki. tyle roznicy widze

czekam na mafie 3 :decayed:

Chyba na DLC :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też właśnie przeszedłem mafie 2.

Wg mnie to nie wykorzystany potencjał. Świetna praca grafików, ale kolesie od scenariusza dali du**. Szkoda że nie ma trybu swobonej jazdy po mieście. Ale w 14 rozdziale między misjami gdzie trzeba zarobić 2.750$ można sobie spokojnie polatać po mieście. Jest bardzo dużo miejsc które aż sie proszą żeby je wykorzystać w scenariuszu.

Generalnie M2 to właściwie tylko lepsza grafika. Można było sie więcej spodziewać....