Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Czy jest jakiś darmowy program na internecie, do obliczenia wartości auta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.eurotax.pl/P/fzgratis/index.php

Coś jeszcze było na otomoto.pl

Proszę liczyć się z tym, że program nie uwzględnia korekt i zawiera ograniczoną ilość modeli i wersji wyposażenia, w związku z czym wartość jest orienacyjna.

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano

A czy jest coś takiego go wyliczenia motocykla lub czy może Ktoś sprawdzić jaką wartość podaje eurotax za motocykl Yamaha R1 rn12 z rocznika 2004?

Opublikowano

Za mało danych, bazowa 18.400zł

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano

data I rej., przebieg, moc, ilość wł., import czy salon ?

Opublikowano

Data pierwszej rej w Polsce: 19.02.2008, a ogólnie w niemczech to: 3.06.2004, przebieg: 22 314km, moc: 126kW, czyli chyba 175-180KM, import niemcy, ale przez poprzedniego właściciela, w Polsce jestem 2 właścicielem, a 3 od nowości.

Opublikowano

19.925zł

Opublikowano

Dziękuję.[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 21:42_________________________________________________arielka czy możesz przesłać mi całe to wyliczenie, bo dziś dostałem info z HDI, na razie nieoficjalne, że mogą wypłacić 16tyś z groszami.

Jeśli możesz to prześlij mi proszę na mojego maila([email protected]) jakieś oficjalne wyliczenie, abym mógł się na to powołać przy odwołaniu, bo tych 3 tyś to nie daruje.

Pozdrawiam.

P.S. jak wygram to chętnie się jakoś odwdzięczę :)