VicVega Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam Koleżanki i Kolegów! Demontaż prosty jak drut, ale może komuś przyda się taka mała instrukcja: 1. Wyjąć trójkąt i odczepić jego mocowanie; 2. Podważyć osłonę zamka i zsunąć; 3. Odkręcić śrubkę w zagłębieniu, koło uchwytu; 4. Poodczepiać zatrzaski i gotowe. Na zdjęciu zaznaczone miejsca, w których są zatrzaski:
rav Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam A może wiesz jak zdemontować z tylnej klapy listwę na której umieszczona jest klamka i oświetlenie rejestracji Odkręciłem śruby oznaczone jako 37,34 ale nadal coś trzyma. Chodzi mi o ten zaznaczony element z poniższego obrazka ________________ Pozdrawiam Rafał
steve69 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Odkręciłem śruby oznaczone jako 37,34 ale nadal coś trzyma... A śruba nr 32 ? Edit: 2010.08.27, 17:30 _________________________________________________ Patrz punkt 9 tej instrukcji: -- Pozdrawiam. Sławek
proton2 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nie wiem czy w sedanie jest identycznie jak w avancie, ale u mnie wyjęcie tego elementu wymagało odkręcenia dwóch takich nakrętek jak 37, wyjęcia tych blaszek znajdujących się pod tymi nakrętkami oraz wyjęcia zamka (nie całego, tylko tej części na kluczyk). Oczywiście trzeba też odpiąć kostki instalacji.
rav Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Odkręciłem śruby oznaczone jako 37,34 ale nadal coś trzyma... A śruba nr 32 ? Edit: 2010.08.27, 17:30 _________________________________________________ Patrz punkt 9 tej instrukcji: -- Pozdrawiam. Sławek Śruby nr 32 nie odkręcałem gdyż sądziłem że trzyma tylko zamek a nie tą listwę którą chciałem wyjąć.
Rekomendowane odpowiedzi