Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PODŁOKIETNIK NOWY Z NIEMIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pisz dużymi literami !!!!!!

Podłokietnik powininen pasować , ale to jakaś podróba , więc nie wiadomo jak z jakością

Opublikowano

daj znac jak dojdzie jak to wyglada. i czy sie odrazu nie polamal.

Opublikowano

Przyglądam sie aluminiowej łapce i coś mi sie to nie widzi, chyba że źle widze, bo do A4 B5 łapa jest taka:

lapa.jpg

Opublikowano
  • Autor

no właśnie coś mi też nie pasuje z tą łapą - a tak pozatym to podróba ale zrobiona z dobrych materiałów!!

Opublikowano

a dostales go juz, ze wiesz czy z dobrych materialow? dekielek wyglada na zdjeciu jakby byl obszyty cerata... rada- mozesz kupic zaglowek w kolorze swoich- idziesz do tapicera z dekielkiem od podlokietnika (w ori latwo sie sciaga) i go ladnie obszywasz.

btw- nie ma szans zeby wyrwac ori podlokietink na ebayu (niemieckim) taniej niz u nas... niemcy tez na to choruja, ceny sa przewaznie powyzej 100 EUR. - przerobilem ten temat, ostatecznie udalo mi sie okazyjnie kupic w polsce, z rozbiorki auta..

Opublikowano

No wygląda na jakąś skaje, ja kupiłem ory na allegro i nie żałuje.

Opublikowano
  • Autor

dostałem podłokietnik - niestety nie pasuje mi kolorystycznie do wnętrza i próbuje sie z facetem dogadać żeby mi wymienił na czarny!! Jest to oryginalny podłokietnik Audi no i z nowością mu troche daleko widać że jest używany ale nie jest zniszczony jest w bardzo dobrym stanie. Naprawde - jeśli ktoś nie wierzy mogę zrobić fotki- ORI.

Opublikowano

a czy mocowanie pasuje? fakbys dal fotki to byloby fajnie...

Opublikowano

Właśnie mnie też interesuje mocowanie które tam jest, wygląda ono na zdjęciach zgołą inaczej. Zrób fotki.

Opublikowano
  • Autor

powiem tak mocowanie pasuje tylko że trzeba wyciąć troche tunel. Ale jak o tym już czytałem na tym forum to normalne - podobno rozbiera sie tunel i od drugiej strony widać jak to wyciąć - jest zaznaczone. Mocowanie wygląda tak jak na fotkach które załaczyłem z licytacji. A teraz się przyglądnąłem ta łapa wygląda tak jak na tej fotce to zamieścił nuti

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nadal czekamy na foty. zamontowales juz?

i takie male OT. widzieliscie na jakiej ulicy miesci sie sklep to oferujacy ... :naughty: moze jakis rabacik dostane :przebiegly:

Opublikowano

Schillerstr. 15/16 no no no schiller nie chwaliłeś sie :kox: