Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co to za błąd AIR BAG ? Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,ostatnio skanowałem autko i taki bład mi wyrzuciło ,usunolem bład ,ale po paru dnaich znowu wyskoczył ,co to dokladnie za bład i co trzeba sprawdzic

00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95)

32-10 - Resistance too High - Intermittent

Opublikowano

Witam ,ostatnio skanowałem autko i taki bład mi wyrzuciło ,usunolem bład ,ale po paru dnaich znowu wyskoczył ,co to dokladnie za bład i co trzeba sprawdzic

00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95)

32-10 - Resistance too High - Intermittent

Zapalnik poduszki powietrznej kierowcy-N95

Opublikowano
  • Autor

ok :) tyle to też wiem,ale co dalej robic? co to za zapalnik???

Opublikowano

sprawdź kostkę z wiązki do poduszki kierowcy pewnie co jakiś czas coś nie łączy i wtedy wyskakuje błąd

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

macie jakies zdjecia jak wyglada ta wiaska od posuszki? gdzie dokladnie tego szukac,prosze o pomoc

Opublikowano

Kostka fotela kierowcy jest z lewej strony fotela pod spodem z przodu fotela. Tez mam ten problem tyle tylko ze w fotelu pasazera jak bys sie uporal z tym problemem to prosze o info bo juz 2 razy kasowalem ten blad i wraca jak bumerang

Opublikowano

Kostka fotela kierowcy jest z lewej strony fotela pod spodem z przodu fotela. Tez mam ten problem tyle tylko ze w fotelu pasazera jak bys sie uporal z tym problemem to prosze o info bo juz 2 razy kasowalem ten blad i wraca jak bumerang

Kasowanie błędu to nie naprawa. Może pomyslałbyś o przeczyszczeniu i przemyciu styków w kostce?

Opublikowano

u mnie też to miałem w fotelu kierowcy, po przeczyszczeniu styków narazie spokój - jakieś 2 m-ce

Opublikowano

podpinam sie po temat. swieci mi sie caly czas kontrolka air bag. po podpieciu kompa mam bąd 32-10 - Resistance too High - Intermittent

po wykasowaniu najpierw bylo ok przez pare dni, potem przez dzien, a teraz zapala sie od razu po wykasowaniu bledu.

jest jeden szkopuł nie mam poduszek w siedzeniach wiec kostki pod nimi odpadaja, czy moze byc gdzies slaby styk w poduszce kierowcy? np na tasmie?

Opublikowano

Odpinasz poduche kasujesz blad,podpinasz i kasujesz ponownie.2 razy udalo mi sie tak usunac ten problem.

Opublikowano

i co wiecej ci sie nie pojawil zy co jakis czas stosujesz taka kombinacje. zalezy mi na trfalym usunieciu tego błędu.

Opublikowano

Za 2-3 miesiace sprzedalem auto,do tego czasu blad nie wystapil ponownie.