jordan233 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam ,ostatnio skanowałem autko i taki bład mi wyrzuciło ,usunolem bład ,ale po paru dnaich znowu wyskoczył ,co to dokladnie za bład i co trzeba sprawdzic 00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95) 32-10 - Resistance too High - Intermittent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam ,ostatnio skanowałem autko i taki bład mi wyrzuciło ,usunolem bład ,ale po paru dnaich znowu wyskoczył ,co to dokladnie za bład i co trzeba sprawdzic 00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95) 32-10 - Resistance too High - Intermittent Zapalnik poduszki powietrznej kierowcy-N95 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan233 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ok tyle to też wiem,ale co dalej robic? co to za zapalnik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 sprawdź kostkę z wiązki do poduszki kierowcy pewnie co jakiś czas coś nie łączy i wtedy wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan233 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 macie jakies zdjecia jak wyglada ta wiaska od posuszki? gdzie dokladnie tego szukac,prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Kostka fotela kierowcy jest z lewej strony fotela pod spodem z przodu fotela. Tez mam ten problem tyle tylko ze w fotelu pasazera jak bys sie uporal z tym problemem to prosze o info bo juz 2 razy kasowalem ten blad i wraca jak bumerang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Kostka fotela kierowcy jest z lewej strony fotela pod spodem z przodu fotela. Tez mam ten problem tyle tylko ze w fotelu pasazera jak bys sie uporal z tym problemem to prosze o info bo juz 2 razy kasowalem ten blad i wraca jak bumerang Kasowanie błędu to nie naprawa. Może pomyslałbyś o przeczyszczeniu i przemyciu styków w kostce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berciu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 u mnie też to miałem w fotelu kierowcy, po przeczyszczeniu styków narazie spokój - jakieś 2 m-ce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 podpinam sie po temat. swieci mi sie caly czas kontrolka air bag. po podpieciu kompa mam bąd 32-10 - Resistance too High - Intermittent po wykasowaniu najpierw bylo ok przez pare dni, potem przez dzien, a teraz zapala sie od razu po wykasowaniu bledu. jest jeden szkopuł nie mam poduszek w siedzeniach wiec kostki pod nimi odpadaja, czy moze byc gdzies slaby styk w poduszce kierowcy? np na tasmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Odpinasz poduche kasujesz blad,podpinasz i kasujesz ponownie.2 razy udalo mi sie tak usunac ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 i co wiecej ci sie nie pojawil zy co jakis czas stosujesz taka kombinacje. zalezy mi na trfalym usunieciu tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Za 2-3 miesiace sprzedalem auto,do tego czasu blad nie wystapil ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi