yoda Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 No i faktycznie nie idzie juz wyszukac autka po VIN Sciaga tylko aktualizacje ;( http://etka-online.net/# Na tej stronie można wygenerować plik "txt" i zapisać w ETCE, w katalogu "FGST". ... i mamy wyposażenie naszego auta.
simon__75 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 powinna byc w Avancie pod tylna kanapa ( na srodku ) :gwizdanie: Wyciągłem tylną kanapę a raczej wyrwałem razem z zaczepami a naklejki Jak wyciągnać tylną kanapę w Avancie bez urwania jakiejkolwiek części ???
KACPER1_2005 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 powinna byc w Avancie pod tylna kanapa ( na srodku ) :gwizdanie: Wyciągłem tylną kanapę a raczej wyrwałem razem z zaczepami a naklejki Jak wyciągnać tylną kanapę w Avancie bez urwania jakiejkolwiek części ??? Potrzebujesz dużo szczęścia :tongue4:bo zaczepy są jednorazowe wg mnie. W serwisie 3 pln za sztukę
simon__75 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 powinna byc w Avancie pod tylna kanapa ( na srodku ) :gwizdanie: Wyciągłem tylną kanapę a raczej wyrwałem razem z zaczepami a naklejki Jak wyciągnać tylną kanapę w Avancie bez urwania jakiejkolwiek części ??? Potrzebujesz dużo szczęścia :tongue4:bo zaczepy są jednorazowe wg mnie. W serwisie 3 pln za sztukę OK ale jak ją się wyciąga ?? przód siedziska szarpać do góry czy co ??
KACPER1_2005 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Dokładnie przód siedziska szarpiesz do góry na siłę i urwasz zaczepy :tongue4:ale nie ma innej opcji
tovisto Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 zobacz z tyłu we wnęce koła zapasowego...
greg2505 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 w b6 avant śmiało szarpinij najpierw jeden póżniej drugi róg kanapy wyjmowałem ją kilka razy i nic nie urwałem zresztą było już jak wyjąć tylną kanapę wlepka jest pod kanapą
Rekomendowane odpowiedzi