adihonda Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Mam oto przyjemność zaprezentować moje drugie Audi w karierze , pierwsza byla A6 z 2005 roku 3.0 tdi quattro niestety z padnietym napinaczem lancucha rozrzadu Po sprzedaniu przyszla pora na A4 1.9 tdi (AVF) Multitronic (GWX) z 2004 roku Wyposażenie: - 2x el. szyby - el. lusterka - skórzana tapicerka - sportowe fotele przednie z pompowanym odcinkiem lędźwiowym - dwustrefowa klimatyzacja - 6 biegowa automatyczna skrzynia biegów ( multitronic ) - radio concert - nagłośnienie 9 głośników + sub w bagazniku - zawiesznie 1BE W przyszlosci - xenon zrobione - pelen fis zrobione - felgi 18 cali rs4 zrobione - parktronic tyŁ - listwy progowe wewnętrzne S-Line - przyciemnione szyby zrobione - wymiana radia na inne zrobione - PIONEER DEH-P9800BT Wymienione na Alpine CDA-117Ri - Rozbudowa car audio :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ładna kurcze i zadbana. Zewnętrzny pakiet masz fabryczny? Witam w gronie użytkowników Multitronika - niech Ci dobrze służy. Bezawaryjnej jazdy życzę
adihonda Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Tak zewnetrzny pakiet to oryginal . A radio bylo juz jak go kupilem
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Hej gratulacje za lakierek i Multi Witamy w gronie
adihonda Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Nowy felunek na wiosne 18'' Rs4 style Oraz wymienilem Pioneer-a na Alpine CDA-117Ri Najblizsze plany to rozbudowa car audio , czyli wygluszanie drzwi i glosniki Hertz esk 165.4 oraz sub do bagaznika (prawdopodobnie JL) jakis dobry wzmacniacz ktory napedzi przod i subwoofer
andr3i Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Ladna ladna Kolorek tez fajny, szkoda ze masz tylko 2 szybki w pradzie ale coz, zaloz lepiej Rns-e bedzie Przyciemniles tyl widze a nie chcesz przodu tez, w uk mozesz legalnie miec 30%
adihonda Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie zapomnij kolego ze przednie szybki juz fabrycznie sa przyciemnione i jakakolwiek ingerencja moze sie zakonczyc zatrzymaniem dowodu rej i punktami lub problemami na MOT wiec wolalem tyl sam zrobic Rns-e faktycznie fajnie wyglada ale nie gra juz tak ladnie jak Alpine , no i do car audio sie nie nadaje .
pablo_ua4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 ale mozna zrobic takiego moda jak kolega VIRUS ma ze normalne radyjko w schowku a rns-e na desce i tak jest git malina Autko bardzo ładne no i wielki + za zewnętrzny s-line
johnnythebest Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Gratki furacza Na tych felach z RS'a wygląda za***iście Mam nadzieję że w krótkiej przyszłości też uda mi się taką wychaczyć tylko z kierownica z lewej strony i w manualu Powodzenia w użytkowaniu i bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi