Gość mmcv Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sluszne mody :good: Teraz z kolorem wyglada bardzo fajnie no i MMI zrobilo roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Cuber przy okazji spalanie 10.3/10.4 w mieście dla 2.0 tdi to chyba nie jest ekonomiczne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No to kolejne mody już na pokladzie : - tempomat - multifunkcja - kolorowy wyświetlacz MMI - kolorowy FIS zegary ciut zakurzone bo nie było czasu ich wyczyścić Piekne rezanie wszystko w kolor jest Cuber tempomat zakladales z funkcja ACC :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mody jak zawsze Ale dziwię się że nie było w standardzie podświetlanych kratek nawiewu :?: Ja w B5 to mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przeciez swiatla sa zgaszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No to kolejne mody już na pokladzie : - tempomat - multifunkcja - kolorowy wyświetlacz MMI - kolorowy FIS zegary ciut zakurzone bo nie było czasu ich wyczyścić Piekne rezanie wszystko w kolor jest To fakt! Ale żeby nie było kolorowego FISa w B8 w standardzie? Cuber kto Ci ogarnął temat wymiany zegarów? :gwizdanie: Sam się zastanawiam nad wymianą na kolor... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Cuber przy okazji spalanie 10.3/10.4 w mieście dla 2.0 tdi to chyba nie jest ekonomiczne auto spokojnie to spalanie było na odcinku z ASO do mnie do firmy czyli raptem 3 km , prosta i dwa pasy powinny jasno wytłumaczyć skąd taki wynik Cuber tempomat zakladales z funkcja ACC :?: zwykły tempomat bez ACC Przeciez swiatla sa zgaszone no tak , ale seryjnie bez light pakietu nie sa podświetlane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 T-żółw , no a ile ma palic 2.0CR Q po miescie ??? 10l wydaje mi sie byc normlanym spalaniem dla samochodu wazacego 1650kg :gwizdanie: . Ja tu nic dziwnego nie widze . Auto ma 180 koni i naped na 4 buty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ogólnie w miescie Kraków to jest między 8-9,5 litra , wszystko zależy od natężenia ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 miasto miastu nie rowne, mi tez mowili, ze 2.7TT pali max 15, a ja jakos ponizej 16 rzadko schodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Niezle widze ze modzenie w B8 tez juz ruszylo na calego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 miasto miastu nie rowne, mi tez mowili, ze 2.7TT pali max 15, a ja jakos ponizej 16 rzadko schodze wspolczuje ... 16/100 , jak jezdzisz w miesiacu 1.5-2tys km to jest masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 T-żółw , no a ile ma palic 2.0CR Q po miescie ??? 10l wydaje mi sie byc normlanym spalaniem dla samochodu wazacego 1650kg :gwizdanie: . Ja tu nic dziwnego nie widze . Auto ma 180 koni i naped na 4 buty . nie wiem ile, po prostu porównuje spalanie do swojego 3.0 CR na tak krótkich odcinkach mam z BC 10.8/10.9, a średnie z motostatu widać. aaaaa ja mam automat i cięższe auto więc jestem zadowolony z mojego spalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 3.0 w BMW to specyficzny motor i jesli chodzi o spalanie jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Cuber to nie jest przypadkiem cos dla Ciebie - spojler na tylnia szybe http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k9-8k0-b8-2008r-spoiler-oryginal-nowy-i1706330312.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 tylko to chyba nie jest do s-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ano tak bo sa jakies niuanse miedzy s-line a no s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Orginal S LINE i to w takich pieniadzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Grzegorzu, a więc jednak to S-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 cena zajefajna 8K9 827 933 A to jest numer daszka/spoilera wersja S-line ,S4 cena 1382 zł Jest jeszcze daszek w akcesoriach Audi z numerem 8K9 071 640 A który jest tańszy o jakieś 250 zł ale czym sie róznią to kurde nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi