Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Zalane siedzenie-gdzie może być problem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj w Krakowie troche popadało i jak mi autko stało pod domem w tym deszczu to jak wsiadłam do środka okazało sie ,że mi zalało tylne siedzenie. Nigdy wcześniej nic takiego nie miałam , a jeżdże niunią już rok :confused4:

Jest to wersja z szyberdachem!!!

Czy możliwe jest że to właśnie przez ten szyberdach??? Dodam że okna były napewno zamknięte!!

podsufitka też jest troche mokra

Innej opcji nie widzę, a jak jest tak jak pisze to co ja mam z tym zrobić??

Może ktoś miał też taki problem??? :mysli:

Opublikowano

jeśli nie masz anteny na dachu,która jest zamocowana na śruby-to już tylko pęknięta uszczelka w szyberdachu

Opublikowano
  • Autor

i co dalej z tym fantem... :gwizdanie:

Opublikowano

i co dalej z tym fantem... :gwizdanie:

Należałoby wymienić, tak sądzę :cool1: w ASO najszybciej dostaniesz taką uszczelkę, pytanie za jakie pieniądze.

Opublikowano

u mnie też przemaczało mi kanapę, co się okazało tylnie lampy nie były szczelne i tamtędy się woda wlewała, tak że mi całą pompkę zalało i podeszło pod kanapę, uszczelniłem lampy silikonem i jest spokój :good:

Opublikowano

szyberdach :mysli: to raczej przód, lampy?? to mysiałby siec jak z ckm'u :decayed:

przemyśl sprawe w ten sposób, jesli masz korby z tyłu to to bedzie prawdopodobniejszą przyczyną bo szyby na korbach lubią sie opuszczać, znam to po sobie z poprzedniego auta. pojesc troche i sprawdz czy szybe bedzie sie dało dosunąć po tej jezdzie, tylko ze to nie taka jazda 2,3 godziny tylko dzien, 2,3 i wtedy sie dowiesz, jesli masz 4xelek to tak jak kolega mówił byc moze to uszczelka, lub masz opuszczone drzwi i uszczelki dobrze nie dolegają. pozdrawiam

Opublikowano

u mnie sie tak działo właśnie przez lampy, ale oczywiśćie nie po pojedyńczym deszczu, tylko jak lało dłużej albo po myciu samochodu, a z tylymi szybami masz racje bo tez się lubią na korbce same opuszczać :cool1:

Opublikowano

qrde myslałem ze po jednym deszczyku tak ci nalało, no to chyba myjesz auto kercherem 160bar :polew:

najwazniejsze ze ci sie juz nie leje, no ale to nie nasz wątek wiec niech sie zastosuje chłopaczyna do tychczasowych porad a jak nie to bedziemy myslec :wink4:

a tak wogóle to gdzie masz nemieknietą kanape?? tzn jaką jej czesc, bedzie prosciej dojsc do przyczyny

Opublikowano
  • Autor

po pierwsze nie chłopaczyna tylko ewentualnie chłopaczara :evil:

a leje mi z góry czyli od podsufitki po słupku tylnim na oparcie i siedzenie :confused4:

myśle że to nie lampy :no:

Opublikowano

nie no myślałem ze Ci siedzisko podmaka, masz szyberdach? tambym szykał przyczyny :gwizdanie:

Opublikowano

nie no myślałem ze Ci siedzisko podmaka, masz szyberdach? tambym szykał przyczyny :gwizdanie:

Bez urazy, ale gdybyś czytał temat od początku i ze zrozumieniem to byś nie myślał że siedzisko Koleżance podmaka i wiedział, że ma szyberdach o którym od razu pomyślała :gwizdanie:

Spróbowałbym udrożnić odpływy szyberdachu wychodzące przy nadkolach, są zdaje się 4, przy każdym jeden. Mogły się zatkać z czasem i nie nadążają odprowadzać wody z wanny szyberdachu.

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

Jak zamaka podsufitka to może być jeszcze uszkodzona uszczelka przy mocowaniu relingu jeśli masz.

Opublikowano
  • Autor

mam relingi ale zaciągłam języka i tak jak mówi majkej_majki to właśnie problem tkwi w odpływach od szyberdachu

jak wróce z Jarosławca to się za to wezme :wink4:

dzięki panowie za podpowiedz :notworthy:

Opublikowano

na koniec powiem ze przepraszam za przekręcenie płci :polew: :polew: :polew: przeczytałem złoty a nie złota :wallbash: powodzonka

Opublikowano
  • Autor

spoko nic się nie dzieje :>

buzka :tongue4:

można zamknąc panowie moderatorzy :gwizdanie: