fusse Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 witam nosze sie z zamiarem wyprucia katalizatora, objawem przytkania jest, pozno zbieranie auta sie, pompuje na maksa dopiero od 2200 obrot,ale do sedna sprawy, jeden mechanik sugerowal mi,ze mam nieoryginalny katalizator, czy ktos moze mi to potwierdzic? rok 1996 rok, AFN nalatane prawdziwe 230k .
tomi889 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Witam ja też mam AFN ale mój katalizator jest inny kształt ma walca a nie jak ty masz kwadraciak . A jeśli chodzi o wyprucie kata to jak najbardziej ale u mnie objawów nie było żadnych wyprułem żeby miał świeży oddech
sokram Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Czesc, Ja mialem ori katalizator w reku z AVG. To co jest na tym zdjeciu to na 100% nie jest oryginal, ciekaw jestem czy to w ogole jest katalizator.... Sokram
fusse Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 witam dzis widzialem a4 afn i tam byl zupelnie inny katalizator, taki owalny i do dolu, to,to nie wiem co to jest. to niedlugo zabieram sie za przepychanie tego, zeby chociaz puszka zostala... zdziwie sie tylko jak zobacze,ze ona jest pusta... dam znac co z tego wyjdzie![br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 14:22_________________________________________________witam jeszcze raz. Panowie, to jest uniwersalny katalizator, znalazlem taki na allegro,to jego zdjęcie: teraz pytanie, jest to chyba katalizator metalowy. czy taki katalizator mozna przepchać? chyba raczej nie? jedynie rozcinanie puszki i dopiero zabawa..? czy moze on mi zamulac auto?
Gość radekk2000 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Może zamulać!Wytnij go i wstaw rurę.
fusse Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Panowie, Kata z metalowym wkladem, tez sie wypróżnia?
Rekomendowane odpowiedzi