Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] 1.9 TDI by Dynosoft Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest moc jest impreza :kox:

cd412e988923bea6med.jpg

Opublikowano

jaka seria była i jakie graty były wymieniane? bo wynik jest :rolleyes:

Opublikowano

Wynik bardzo ładny. Jakie turbo tam siedzi bo z dołu też ładnie wstaje, prawie tak jak u mnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Seria wyszła 140KM i 305NM Turbo to BRD, Femic pompki seryjne BA, wycięty KAT, wywalony EGR

No z tym dołem to się bawiliśmy co nie miara żeby szybko wstało nie tracąc na górze :decayed:

Opublikowano

no to musimy znowu na kreseczkę stanąć :naughty: :naughty: :naughty: teraz niuty masz takie jak u mnie, mocy 10km więcej, zobaczymy :D i w końcu wstaje podobnie...

nic tam aby z wtryskami nie dłubałeś ???? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ładnie jak na seryjne wtryski.

przywracasz mi wiarę że coś sensownego wyjdzie z mojego.

Jak w stosunku do serii Ci się jeździ. Jakie wrażenia?

Opublikowano

ja długo serią nie pojeździłem... po 5 dniach od sprowadzenia auta miałem już program, a 3 miesiące później latałem już w takiej samej konfiguracji tylko z egrem i katem... wrażenia jak wrażenia... jakoś się to odpycha :naughty: :naughty:, największą różnicę czuć przy załadunku... jak lecisz w PL trasę np z wrocka do szczecina przez legnicę - zieloną górę - gorzów - szczecin, 4 osoby na pokładzie z bagażem, to wyprzedzanie na trasie nie sprawia już takich problemów jak przy serii... ale moc niestety szybko się kończy... i ciągle chcesz więcej i więcej...

podsumowując: nie ma się co zastanawiać! kombinuj turbo i działaj w profi zakładzie ze strojeniem (pomijam resztę gratów)

Opublikowano

panowie przeciez seria w b6 to ledwo sie odpycha taka prawda

Opublikowano

no jak na seryjne pompki to wynik za***isty,ciekawe jakbys mial mocniejsze pompki pewnie 200ps by pelko :good:

Opublikowano
  • Autor

Marcin spoko kreska zawsze i wszędzie:) No zmieniłem wtryski na 4 nowe ale BA. Ale wydaje mi się że Twoja i tak szybciej wstaje. Skonfrontujemy to :gwizdanie:

Miro powiem Ci że przepaść jest ogromna w porównaniu do serii. 3.0 TDI na trasie Ci nie ucieknie :naughty:

Opublikowano

Super u mnie turbo BRD już założone od marca tylko z fmicem nie mogłem sie ogarnąć ale już jestem na ukończeniu modyfikacji i wreszcie program u Witka i zobaczymy co wyjdzie.

Opublikowano

ładny wynik, ale już niedługo będzie mało hehehe

Opublikowano

Marcin spoko kreska zawsze i wszędzie:) No zmieniłem wtryski na 4 nowe ale BA. Ale wydaje mi się że Twoja i tak szybciej wstaje. Skonfrontujemy to :gwizdanie:

Miro powiem Ci że przepaść jest ogromna w porównaniu do serii. 3.0 TDI na trasie Ci nie ucieknie :naughty:

3,0TDi w serii nie ma żadnych szans. Ja ostatnio jechałem z 3,0 204km i na starcie minimalnie odeszła ale po około 200metrach byłem o długośc auta z przodu. Takie auto już swoje waży i dopiero po programie zaczyna fajnie jeździć.

Opublikowano

to fajno :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

3,0TDi w serii nie ma żadnych szans. Ja ostatnio jechałem z 3,0 204km i na starcie minimalnie odeszła ale po około 200metrach byłem o długośc auta z przodu. Takie auto już swoje waży i dopiero po programie zaczyna fajnie jeździć.

Z 3.0 BKN owszem ale ASB już nie jest tak kolorowo :naughty: Tylko tu są inne doznania bo 1.9 robi to jakby z wielkim wysiłkiem a 3.0 na miękko :decayed:

Opublikowano

Z tymi mocniejszymi 3,0 to nawet nie jade bo wiem że nie ma po co :kox:

Opublikowano
panowie przeciez seria w b6 to ledwo sie odpycha taka prawda

juz nie przesadzaj. pomysl ze niektórzy maja klekota 100PS albo 1.6 i wystarcza

Wykresik :hi: trzeba zbierac graty

Opublikowano

jaki FIMC siedzi?

sprzeglo ogarnia bez problemu?

195km to juz mile cyferki...jeszcze lepsze by byly gdyby poszla 2 z przodu.. :kox:

ale i tajk jest super... ja mam teraz 160 koni i powiem szczerze ze przy malo jak na taka kolumbryne..

Opublikowano
  • Autor

FMIC to chyba http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=344 może trochę większy :mysli: Ze sprzęgłem nie miałem jeszcze najmniejszego problemu a po modyfikacjach mam już z grubo ponad 40tyś nalatane. Przebieg obecny 222222tyś :notworthy: Myśle że poszła by bez problemu ale nie na tych pompkach. Noty masz poza tym 4 buty to też inne doznania :wink4: Ale jak porobisz na 400NM to będziesz przeszczęśliwy :decayed: ( na jakiś czas :polew:)

Opublikowano

ehhh, chcialoby sie...u mnie niestety sprzeglo juz przy 160konia nie daje rady z momentem przy strzale z jedynki..nie wiem czy to norma w AVF

Quattro ale skutecznie motywuje do spokojnego ruszania z niskich obrotow...