r4fcio Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witam. Kurde mam problem ;d Gosciu od ktorego kupilem auto niedal mi kluczyka bo twierdzil ze go zgubil itd ;/ Jak najlepiej i najtaniej otworzyc bagaznik itd ? Prosze bez komentarzy typu "najlepiej rozwiercic zamek" pzdr PS. bagaznik jak na fotce
Wąski Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 wybrać się do punktu który dorabia klucze i Ci dorobią tak zrobiłem
r4fcio Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 mimo ze niemam zadnego klucza to mi jakos dorobia ?? zeby nie wyskoczyli ze smiesznym "prosze to tu przyniesc bo my nie wychodzimy na zewnatrz :D"
KACPER1_2005 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Można dorobić bez kluczyka, przynajmniej u mnie w mieście jest gość który robi takie rzeczy
Wąski Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 mimo ze niemam zadnego klucza to mi jakos dorobia ?? zeby nie wyskoczyli ze smiesznym "prosze to tu przyniesc bo my nie wychodzimy na zewnatrz :D" można
kokos Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 kazdy zlodziej dopiluje ci taki kluczyk do zamka w 10 min,tym bardziej zaklad wyspecjalizowany w awaryjnym otwieraniu zamkow
Rekomendowane odpowiedzi