krissss8 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Czy zeby sciagnac te uchwyty trzeba zdemontować tapicerke? bo porozkręcałem to i napotkałem na dosc wielki opór i obawialem sie ze po urywam te zaciski... http://img296.imageshack.us/my.php?image=uchwytmt7.jpg
pet3r Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 wewnatrz tego uchwytu jest owalna maskownica - wyciagnij ja (chyba w dol) i odkrec srube pod nia. jezeli nie bedziesz widzial zadnych mocowan uchwytu to sciagnij cala tapicerke (jest kilka widocznych srub, jest sruba pod korbka i pod uchwytem).
krzyniek Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 a nie jest tak że wewnątrz tego uchwytu jest śrubka którą trzeba najpierw wykręcić. potem pół uchwytu się wyjmuje a pod nim są następne śruby (ale to sie odkręca wtedy jak sie chce zdjąć całą tapicerkę z drzwi.
krissss8 Opublikowano 4 Września 2007 Autor Opublikowano 4 Września 2007 odkręciłem i ta jedną śrubkę która trzymała "maskownicę" która wyciągnąłem...potem ukazały sie kolejne dwie...tez tez odkręciłem...ale nadal to siedziało bardzo mocno...wyszło jedną stroną po usilnych próbach...bałem sie dalej żeby czegoś nie urwać...
pet3r Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 w ktora strone wyciagales?? powinno pojsc do gory. korbke odkreciles?
krissss8 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Opublikowano 5 Września 2007 to żeby ściągnąć ten uchwyt to muszę korbkę ściągać?
pet3r Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 korbke musisz odkrecic zeby sciagnac tapicerke calych drzwi. nie wiem jak jest zamocowany sam uchwyt ale dla pewnosci sciagnalbym tapicere.
Rekomendowane odpowiedzi