insane_Infinity Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Grałem na Uni 44 ale konto oddałem już baardzo dawno mój sojusz był w Top 10 ...ogólnie gra pochłania duuuużo czasu ..się uzależniasz ITD.....jak ktoś jest No Lifem to spox może grać
fireman tom Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Powiem szczerze że gram ale podchodzę do gry spokojnie, nie tak jak co niektórzy napaleńcy. Mam zasadę: nie gram w domu :>. Klikam w wolnej chwili, zwykle w pracy, mam swój sojusz na dwóch uniwersach. Ogólnie jest spoko. Jak ktoś gar to niech pisze, ja jestem na uni gemini, 29 i 59.
audiii a4 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 grało to sie kiedyś siedziało nocami, miałem konto na uni 18
karmazynek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 również grałem około 4 lat na UNI 1, ta gra to złodziej czasu byłem w TOP 70 sojusz TOP2, czasem brakuje klikania po nocach
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 mi pół roku zeszło... ale są tu tacy... nawet zieloni... co pykają :gwizdanie: chyba jeszcze
kamil Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Broń Panie Boże od tego typu gier. Ogame, Crims, Tibia etc.
Wandej Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Powiem szczerze że gram ale podchodzę do gry spokojnie, nie tak jak co niektórzy napaleńcy. Mam zasadę: nie gram w domu :>. Klikam w wolnej chwili, zwykle w pracy, mam swój sojusz na dwóch uniwersach. Ogólnie jest spoko. Jak ktoś gar to niech pisze, ja jestem na uni gemini, 29 i 59. grając tak do niczego nie dojdziesz U mnie jakiś rok wyjęty z życia i jedna tylko myśl żeby odebrać flote z FS`a :gwizdanie: Nie polecam
GRazny Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 powtarzam się ale marnowanie życia i tyle... jak chce się normalnie grać - czyli non stop... a jak dorywczo to pamiętam że były jakieś 3 miesięczne UNI 2xspeed - nie wiem czy jeszcze funkcjonują... ale to i tak tragedia
Rekomendowane odpowiedzi